Deus Ex Human Revolution - Kész a magyarítás





Elkészült a nem hivatalos magyarítás a játékhoz...

A mai napon kész lett a Deus Ex Human Revolution, valamint az alapjátékhoz tartozó (ám attól teljesen független: standalone) The Missing Link című DLC nem hivatalos fordítása - jelentette be a magyarításért felelős -f-i- csoport.

A nagyszerű bejelentés így szólt:

Bár vicces lett volna, ha azt mondhatjuk, hogy tűzijátékkal ünnepeljük a megjelenést, de még volt néhány elintézendő apróság, amit nem akartunk elsietni. Mostanra viszont elkészült, és az alternatív letöltési helyen már elérhető a Deus Ex: Human Revolution és a The Missing Link DLC magyarítása.
A Director’s Cut szövegén van még némi munka, majd a tesztelés következik, ami esetlegesen, a megosztott szövegkészletek miatt akár a HR és az ML kisebb javítását is maga után vonhatja. Tekintve, hogy a HR + ML tesztelése több, mint 70 órát vett igénybe, és még így sem sikerült mindent megnézni (egyes alternatív eseményeket többszöri visszatöltéssel és kísérletezéssel sem sikerült előidézni; talán majd teljesen más stílussal játszva a DC során), a DC legkorábban valamikor szeptember második felében lesz várható.

 A Director's Cut verzió jelenleg tesztelés és szövegjavítás alatt áll, aminek várható megjelenése valamikor 2015. szeptemberében esedékes.

Idézet forrása: -f-i- csoport

Összes oldalmegjelenítés