Már megvásárolható Xbox One-ra a Prototype: Biohazard BundleA pletyka egy pillanat alatt valósággá vált...


Az Activision egybecsomagolta a Prototype első két részét, adott neki egy hangzatos nevet, majd settiben elérhetővé is tették azt Xbox One konzolra, amelyhez digitálisan juthatnak hozzá az érdeklődők. A korábban kiszivárgott achievement lista miatt joggal feltételezhettük, hogy a játék PS4-re fog megjelenni, de úgy látszik sikerült mindenkit meglepni. A 18GB-ot nyomó Prototype: Biohazard Bundle tartalmazza az összes megjelent DLC-t a két játékhoz, az ára pedig potom $50.

Ebből az szűrhető le, hogy a Radical Entertainment játéka valószínűleg nem élvezi majd az Xbox 360 visszafelé kompatibilitást, de akár nyugodt szívvel állíthatjuk azt is, hogy várható egy harmadik Prototype játék bejelentése. A stúdió egész pontosan 3 éve nem adott hangot maga felől, így ez az állítás egyáltalán nem alaptalan.

Aki nem ismerné, a Prototype egy szuperhősös akciójáték, amelyet eredetileg a remek InFamous sorozat riválisaként küldtek a ringbe, valamiért viszont feledésbe merült a létezése és nem örvend akkora figyelemnek, mint azt gondolhatnánk

Összes oldalmegjelenítés