Batman Arkham Knight - jön Batgirl


Hamarosan bemutatkozik Batgirl is egy küldetés erejéig...

A Warner Bros. Interactive ma jelentette be a Batman Arkham Knight című akciójátékhoz a Batgirl: A Matter of Family című Arkham epizódot, amelyet a Warner Bros. Montreal (Batman: Arkham Origins) stúdió fejlesztett. A DLC ugyanott lesz elérhető, ahol többek között a Harley Quinn küldetés is.

Az új kiegészítő jóval az Arkham Asylum, valamint az Arkham Knight történései előtt fog játszódni, tehát egy kisebb előzménytörténetet fog feldolgozni, amiben természetesen a Denevérlánnyal vehetjük fel a bőrkesztyűt a csatlósok ellen. Az információk szerint kapunk egy teljesen új városrészt, ahol számos küldetést, mellékküldetést és titkot oldhatunk meg Barbara Gordon kisasszonnyal. Ráadásul az add-on-nak egy pontján lesz lehetőségünk Robin társaságában közösen verekedni (Dual Play) az ellenség ellen.

A Season Pass tulajdonosainak már július 14-én elérhető lesz a Batgirl: A Matter of Family című epizód előzménytörténet-feldolgozás.

A Season Pass bérlőknek ingyenes lesz a tartalom, de aki nem rendelkezik a féléves idénybérlettel, annak jóval a megjelenés után, vagyis  július 21-én közel 6 fontot kell majd kipengetnie érte.

Reméljük valóban egy hosszabb küldetésről van szó, és nem olyan rövid lesz, mint a Harley Quinn előrendelői DLC.

Összes oldalmegjelenítés