Last Year - 5v1 túlélő-horror

Sztereotipikus tinik próbálnak életben maradni...



A horror kedvelői most biztosan izgatottan dörzsölik a tenyerüket, ugyanis egy új survivor horror játék kerül bejelentésre. Mondhatom azt, hogy egészen egyedi dologról van szó, ez pedig a Last Year-nek elkeresztelt csoda, ahol 5 sztereotipikus tinivel kell túlélnünk egy sorozatgyilkos ámokfutását.

A játék úgy reklámozza magát, hogy 5v1 stílust képvisel, azaz egészen izgalmas lesz a játékmenet. A túlélők 5 tini közül választhatnak, akiknek  különböző képességük van (ha mondhatom így), van aki gyógyít (gondolom van a zsebében 1-2 ragtapasz) és van aki technikai zseni (csavarhúzókészlet). Az ellenség pedig választhat magának egy sorozatgyilkost és levadászhat minket, vagy éppen mi vadászhatjuk le az idegesítő tiniket. A Last Year olyannyira akarja megragadni a sikeres horror történeteket, hogy a sorozatgyilkosok és a „vadász” helyszínek híres filmekből vannak inspirálva.

A játék 2016 őszére van bejelentve, persze addig még egy kis támogatást igényel a Kickstarter-en kereszült (ITT). Addig is egy kedvcsináló trailer, ahol egy misztikus női hang bővebben beavat minket a játék rejtelmeibe:


Összes oldalmegjelenítés