Goat Simulator - Kijött az új patch! Játszható a Goat MMO Simulator!

Megjött az új patch, és vele a játék MMO opciója! Örvendjünk!

Talán a Goat Simulator az eddigi legdebilebb játék, ami készült, de annyira zseniális lett a kecske-móka, hogy csak az tud rá rosszat mondani, aki vagy nem játszott vele, esetleg kecske gyűlölő, vagy egy mikrohullámú sütő. A játék pontosan azt képviseli, ami a legtöbb játékból hiányzik: az ötletet. Lett egy tipikusan olyan ötlet, mely egy részeg estén született, és valahogy úgy kezdődhetett, hogy "Te, milyen dúrva lenne már egy kecske szimulátor...". Az ötlet testet öltött, pont nem érdekelte, hogy kinek fog tetszeni, és arra is kakilt magasról, hogy sikeres lesz-e, vagy sem. Teletömték a játékot kretén humorral és primitíven egyszerű játékmenettel, majd ezt pofátlanul olcsón kiadták, hogy tényleg mindenki megszerezhesse. Én elmentem egy üzletbe, és megvettem... két példányban, dobozosan. És bárki mondhat bármit, sokkal jobban szórakoztam, mint sok más AAA cím esetében. Ennyi pénzért, arra az egy-két órányi hasfalszaggató, könnyfacsaró szórakozásra több volt, mint tökéletes.

És ím, megérkezett az új patch, vele pedig egy MMO játékmód! Hős kecskénk lehet tank, zsivány, varázsló, vadász, mikrohullámú sütő, vagy egyszerű mezei kecske. Több híres MMORPG-t parodizáló helyet járhatunk be, küldetéseket csinálhatunk, miközben föl s alá mászkálnak a többi játékost imitáló nagyon vicces klónok. Rengeteg tenni való, bődületes poénok (a városok nevein én még mindig szakadok), és még látványos is. Ez a játék semmi mást nem akar, csak szórakoztatni minket. Srácok, a Warlords of Draenornak esélye sincs! Kecske-móka a jövő! Kalandra fel! BAAAAAAAAAAAAA~

A játék olcsó, Steamen vagy bármely játék üzletben megvásárolható, az MMO kieg pedig ingyenesen jár a teljes játék mellé. 

Íme pár kép, mert szendvics






Összes oldalmegjelenítés