Alakul a Dead Rising mozi, kiosztották a főszerepet

Hírek a szereposztó díványról...


A Dead Rising mozifilm jelenleg Dead Rising: Watchtower néven fut és a rendezője Tim Carter, aki többek között a Mortal Kombat: Legacy-n is dolgozott, nem is olyan rég. Már eddig is ismertünk egy pár nevet, akik játszani fognak benne: Harley Morenstein , Aleks Paunovic és Keegan Connor Tracy . Most viszont úgy néz ki, hogy megvan, ki játssza a főszerepet, ki lesz Frank West.

Rob Riggle


Szerintem a neve csak kevés embernek mond valamit, de a képről biztos sokatoknak beugrik, hogy kiről is van szó. A színészt, aki a való életben egy leszerelt katona, eddig leginkább a vicces oldaláról ismerhettük, ami egyáltalán nem baj, hiszen a Dead Rising sem egy túl komoly játék... remélhetőleg a film is ilyen lesz. A hasonlóság mindenképpen megvan.
A Dead Rising: Watchtower történetéről eddig azt lehet tudni, hogy egy zombi apokalipszis közepén fog játszódni, a kormány megpróbált egy vakcinát kidolgozni a járvány ellen, de nem sikerült. A főhősünknek és kis csapatának kell majd rájönnie, mi történt, és lesz valami kormány összeesküvés is. Szeretettel várjuk a filmet.

Összes oldalmegjelenítés