Gran Turismo 6 - Bejelentések

Újabb bővítmények érkeznek a GT6-hoz...

Az első és talán legfontosabb bejelentés, hogy az FIA (Nemzetközi Automobil Szövetség) és a Polyphony Digital.inc, egy hosszútávú egyességet kötött. Ezzel a Gran Turismo 6 az első olyan játék amely FIA által hitelesítette tartalommal rendelkezik. Természetesen nem csak abból áll a megállapodás, hogy FIA átnézi a játékban található pályákat és pecsétet nyom rá, hanem további tervek is vannak, de ezek közül csak egyet jelentettek be. 2015-ben egy hivatalos FIA bajnokság fog indulni a GT6-on belül, melynek célja az lesz, hogy a jó játékosok akár egy igazi verseny autó volánja mögé is ülhetnek, mint a GT Academy keretében.

Hivatalos közlemény itt találjátok.

További hírek jóval közelibbek és hamarosan kézzel foghatóak és annyi a közös bennük, hogy mind a kettő a GT vision-el kapcsolatos. Az első a Nissan Concept 2020 Vision Gran Turismo melyet a Goodwood Fesztiválon mutatnak be ma élet nagyságú modell formájában és júliusi frissítéssel érkezik a játékba.


A másik GTV autó a Aston Martin DP-100, melyről sokat nem tudni és csak egy videó jelent meg róla amit a szöveg alatt látok.


Bevallom kíváncsian várom mi lesz FIA együtt működésből és milyenek lesznek az új GTV autók és talán újabb extra autókat is kapunk mint a legutóbbi frissítés alkalmából. Csak így tovább Sony és Polyphony Digital.

Összes oldalmegjelenítés