E3 2014 - Összefoglaló, Hungamer díjak

A 2014-es E3 összefoglalója...

Sziasztok Gamerek! Én Süti vagyok, és azért vagyok most itt, mert a mai napon ér véget az idei E3, és szokásunkhoz híven idén is díjazzuk a sajtókonferenciákon látottak alapján a játékokat és a kiadók szereplését, és ennek ismertetése idén az én feladatom lett. Azonban mielőtt elolvasnátok a nyertesek listáját, itt megnézhetitek a konferenciákat, ha esetlegesen lemaradtatok volna valamelyikről.

Az esemény kapcsán a magam részéről szeretném megemlíteni, hogy az idei E3 egészen érdekesre sikerült, és egyik konferencia se volt unalmas (nem úgy, mint tavaly). Bár most is javarészt csak folytatásokat kaptunk, azért akadt pár új érdekes IP, és még némi meglepetésre is futotta a kiadóktól, szóval összességében nem panaszkodhatunk. Most viszont következzenek a konferenciák:

Microsoft:


Electronic Arts:


Ubisoft:


Sony:


Nintendo:



Hungamer E3 2014 díjak


A legjobb trailer: Dead Island 2

Az egész szerkesztőség egyöntetűen szavazta meg a Dead Island 2 előzetesét az idei legjobbnak, mivel az egész iszonyúan ötletesre sikeredett.



A legjobb prezentáció: Assassin's Creed Unity

Az idei legjobb prezentáció díját az Assassin's Creed sorozat legújabb darabja nyerte, amely a co-op és singleplayer bemutatóival elnyerte a szerkesztőség nagy részének tetszését. (Futottak még: Batman: Arkham Knight, Mortal Kombat X)





Meglepetés játék: Grim Fandango Remaster

Talán a szerkesztőség nagy része nincs egyedül azzal, hogy Tim Schafer klasszikusának kijár a ráncfelvarrás, hogy a mai rendszereken is tökéletesen élvezhessük ezt a mesterművet. A bejelentés egyébként hozta a Double Fine-tól elvárható hülyeségszintet, amiért piros pont jár. (Futottak még: Crackdown 3, Never Alone, Inside)



Legjobb stílus: Inside

A Limbo készítőinek új játéka, az Inside, bár még csak egy rövidke, ám igencsak hangulatos videót mutatott magából, mégis lenyűgözte csapatunk nagy részét, mert nagy eséllyel a Limbohoz hasonlóan ismét egy stílusos játékot kapunk majd a fejlesztőktől. (Futottak még: Mortal Kombat X, Sunset Overdrive)



Rókabőr: Battlefield Hardline

Bár személy szerint nekem tetszett a prezentáció, csapatunk nagy része azonban a Battlefield Hardline választotta az idei rókabőr-díj nyertesének. (Futottak még: Assassin's Creed Unity, Call of Duty: Advanced Warfare)



Legjobb hangok: Far Cry 4

A szerkesztőség ebben a kérdésben már megosztottabb volt, azonban a Far Cry 4 mégis a riválisai fölé emelkedett. (Futottak még: Destiny, Call of Duty: Advanced Warfare)



Legszebb játék: The Witcher 3: Wild Hunt

Ebben a kategóriában szinte teljes egyetértésben a The Witcher sorozat harmadik részét hoztuk ki győztesként, mivel elődjéhez hasonlóan, most is lélegzetelállító látványt kaptunk a játéktól. (Futottak még: Batman: Arkham Knight)



Legjobban várt játék: The Witcher 3: Wild Hunt

Idén csapatunk a CD Projekt RED új játékát várja a legjobban, amely, ha hű marad az ígéretekhez, akkor az utóbbi évek egyik legjobb RPG-jét kaphatjuk majd meg a képében. (Futottak még: Batman: Arkham Knight, Lords of the Fallen)



Az idei év legjobb konferenciájának díját pedig ismét a Ubisoft kapja. (Futottak még: Microsoft, Sony)

Összes oldalmegjelenítés