The Witcher 3 - a Cenega forgalmazásában


Hazánkban a CENEGA forgalmazásában jelenik meg a trilógia befejező része...

A Cenega büszkén jelenti be együttműködését a CD Projekt RED-del, melynek keretében a várva várt The Witcher 3: Wild Hunt fantasy szerepjátékot Magyarország, Szlovákia és Csehország területén a Cenega adja ki. A játék Windows PC-re, Xbox One-ra – a Microsoft játék és szórakoztató rendszerére, és a PlayStation®4 számítógépes szórakoztató rendszerre jelenik meg.

„Nagyon izgatottak vagyunk, hogy a CD Projekt RED bizalmát elnyerve lehetőségünk nyílt arra, hogy ezt a játékosok tömegei által várva várt játékot megjelentessük hazánkban. Biztosak vagyunk benne, hogy cégünk azon tagjai, akiknek már volt szerencséje korábban is a The Witcher sorozaton dolgozni, jelentős mértékben hozzá fognak járulni a The Witcher 3 marketingjéhez és kereskedelmi sikereihez.” nyilatkozta Daubner Tamás a CENEGA HUNGARY ügyvezetője. 

 A játékról: A The Witcher 3: Wild Hunt a nemlineáris történetmesélés és a nyílt világok egyedi kombinációja – egy fantasy-szerepjáték, mely a hangsúlyt a játékos döntéseire, a taktikus harcokra, és a magával ragadó környezetre helyezi. A Ríviai Geralt – egy hivatásos szörnyvadász - történetét tovább szövő The Witcher 3 célkitűzése, hogy a játékosoknak egy olyan felnőtt és lenyűgöző játéknarratívát nyújtson, amely eddig soha nem látott módon kerül elmesélésre. Több mint 100 órányi, egyedileg készült fő és mellékküldetéseket felvonultató játékmenetével a The Witcher 3 újradefiniálja a műfajt és formálja a szerepjátékok következő generációját.

Forrás: sajtóközlemény

Összes oldalmegjelenítés