NFS: Most Wanted - amit az egyjátékos módról tudni kell

Az EA és a Criterion Games egy új videóval lepte meg a NFS rajongókat a Most Wanted kapcsán...

Az EA egy új videósorozatot indított el a Need for Speed: Most Wanted című autósjáték kapcsán. Az első részben a készítők az egyjátékos módot részletezik, többek közt beszámolnak arról, hogy milyen nagy, befurikázható világ fog várni a versenyzőkre, számtalan kihívás vár ránk emellett, hiszen nagy szerepet kapnak a rendőrök is ebben a szériában.

A játék látványvilágáért a DICE grafikus motorja felel majd, amit a fejlesztők folyamatosan javítgatnak, foltozgatnak. A Criterion Games véleményem szerint nem tesz túl jót a saga-nak, hiszen a Hot Pursuit nem igazán sikerült olyan "hűdejóra", ám annak ellenére korrekt produktumot sikerült megalkotniuk.

A klasszikus Most Wanted hangulatát nagyon nehéz lesz visszaadniuk a készítőknek, de azért titkon remélem, hogy sikerülni fog nekik, mert a látvány most egészen pazar lett, pedig megjegyezném, hogy utálom a Frostbite motort. Nem tudom, valahogy az egész motor jobban dübörög a Battlefield 3 alatt. Más játékoknál nekem egyáltalán nem tetszik, ráadásul nemrég megtudtuk, hogy a Dragon Age következő része is ezen a technológián fog alapulni. Talán nem véletlen, hogy a Bioware fő alapítói hirtelen leléptek a cégjüktől? Na, mindegy, ez már egy másik téma. A játék amúgy november első hetében fog debütálni a hazai polcokon PC, Xbox360 és Ps3 platformokra. Videóért erre:


Újabb Régebbi