Max Payne 3 - Az első multiplayer infók

Tegnap a Rockstar bejelentette, hogy ma 18:00-kor megkapjuk az első Max Payne 3 multiplayer infókat az IGN által és ez így is lett. A fejlesztők jól tudják, hogy a hagyományos multiplayer módok nem lennének bele illőek a játékba így egy új módot gyártanak Gang Wars néven.

Első körben pénzzel teli zsákokat kell összegyűjteni, ha egyet megszereztünk akkor vissza kell térnünk a bázisunkra. A következő körben a célok változnak és ez azon is múlik, hogy mit hogy csináltunk az első körben.

Második körben vérdíj kerül arra, aki a legtöbb pénzt össze szedte, majd ki kell iktatnunk azt. Értelem szerűen 2 csapat lesz, az egyik aki védi a célpontot, a másik pedig aki meg akarja ölni. De a második körben még lehetséges az is, hogy a több pénzt gyűjtő csapattól el kell foglalni a területet, ha ezt megcsináltuk, akkor a harmadik körben már bombákat kell hatástalanítani.

A meccsek alatt Max fogja kommentálni a történéseket, hogy mik történnek, sőt még a multiplayerbe is bele rakják a képregényes átvezetőket. A meccsek nagyon sokféleképpen végződhetnek, csak rajtunk múlik, hogy mi hogy történik.

A megszokott perkek helyett burstök lesznek a játékban, amik főképp a bandákon alapulnak majd.

Például a Paranoia burst arra jó, hogy az ellenfél azt hiszi a csapattársáról, hogy ellenség és nagy eséllyel lelövi azt. Az összes burstnek 3 szintje lesz maximum.

A Sneaky burst arra jó, hogy az ellenfelek azt hiszik, hogy a csapattársuk vagy, így minden gond nélkül bemehetsz a bázisukra.

Az Intuition burst harmadik szinten látható lesz az ellenfelek sziluettje.

A Bullet time az ami a Max Payne játékok lényege és most a multiba is beleteszik, ez elég érdekesen hangzik elsőre, mert ez tulajdonképpen a mindenki által jól ismert idő lassítás, ami azért multiban elég hülyeségnek tűnik. Ez egyszerűen csak úgy fog működni, hogy ha valaki a látóterünkbe van és aktiváljuk akkor nekünk is és neki is lelassul az idő. Meglátjuk milyen lesz.

A Shootdodge burst nagyon hasznosnak tűnik, mert úgy tudnunk el ugrani a golyóktól, hogy egy sem talál el, ez igen jó lesz a Bullet Time ellen.

Megjelenés 2012 márciusban, PS3-on, Xbox 360-on és PC-n.

Újabb Régebbi