Május 18-án új Call of Duty: Black Ops trailer és új infók

Egy új, ingame jeleneteket is tartalmazó trailer érkezik május 18-án a CoD széria 7. részéhez. Ennek reklámozása végett adták ki a lent látható videót is.



Úgy tűnik végre beindult a gépezet és egyre több információ szivároghat ki az új részről. Azt már tudjuk, hogy a történet legalább két karakter szemszögéből lesz elmesélve és valamikor a hidegháború idején fog játszódni. A szokásos multiplayer élményt pedig egy 2-4 fős coop mód egészíti majd ki.

Update:

Az Official Xbox Magazine és a PC Zone új információkhoz jutott a játékkal kapcsolatban.
Az már biztosra vehető, hogy járunk majd Vietnámban és a fagyos orosz hegyekben. Szebb füst és tűz effekteket ígérnek, nagyobb látótávolságot, jobb karakteranimációt és bizonyos jelenetekben jobb fényeffekteket. Az egyik karakterrel a Studies and Operations Group (SOG) tagjai leszünk, ami a Vietnami háború idején tevékenykedő elit csoport, tagjai pedig többek közt SEALs-esek, CIA-sok voltak és módszereik rendhagyóak, a végrehajtott akcióik pedig letagadhatók voltak. A bevetések során helikopterről is leereszkedünk majd, hogy piszkos orosz ügyleteket szakítsunk meg, de hegyet is mászunk majd MW2 módra. Egy helikopter baleset után pedig víz alá merülünk egyetlen kés társaságában.
Új fegyvereink közt tudhatjuk majd a nyílpuskát, amit használhatunk majd csendes öldöklésre, de lesz egy robbanó másodlagos tüzelési módja is, de az arzenálunk része lesz még az M202 rocket launcher és egy gyújtótöltényes shotgun.
Szó esett még vezethető helikopterről, sőt helikopter csatákról is.

A multiplayerről annyit tudni, hogy visszatérnek a járművek, de nem úgy, ahogy rájuk emlékezhetünk, feltehetőleg utalva az első Call of Duty kiegészítőjében, a United Offensive-ben látottakra, továbbá karaktereink is testre szabhatóbbak lesznek.

Összes oldalmegjelenítés