Left 4 Dead 2: Mutation 3. hét

Itt a 3. hét a Mutations-ből, ezért új bejegyzés került az L4D blogba. Egy új Mutation-t mutat be nekünk a Valve, méghozzá a Follow the Liter-t. Ez nem más, mint egy Scavenge mód, csak itt egyszerre 1 csoport kannát rak le a játék, így nem sok fele lehet menni. Könnyűnek hangzik, de az infectedek is jól tudják hol lesznek a kannák lerakva.

Eléggé egyoldalú a győzelem Realism Versus-szal kapcsolatos szavazásban, ugyanis a közösség 68%-a igennel szavazott, 21% nemmel, 11% tartózkodott arról, hogy végleges játékmódként bekerüljön-e a Realism Versus a játékba. A Valve köszöni szépen a szavazást még azoknak is akik tartózkodtak/nem érdekelte őket.

A következő dolog pedig egy szavazás. Nem másról szól, mint az örök vitatémáról, a Rage Quit-ről. Igen egyszerű kérdéseket írtak ki a blogra, mint pl.: Szoktál versus móddal játszani? Szoktál a meccs közepén kilépni idegességből? Szoktál ragequitelni? Ha igen, akkor miért?

Ezekkel az igen egyszerű kérdésekkel, a Valve megoldást keres a ragequitterekre.

Folytatják jó szokásukat, és ismét játszhatunk a készítőkkel pénteken, illetve egész hétvégén. Felhívják a készítők arra is a figyelmet, hogy a friends listjük tele van, ezért Follow the Liter játékmódba keressük őket, viszont előfordulhat, hogy összeállnak csapatba és Team-matchben is összefuthattok velük. Külön megkérnek mindenkit, hogyha lehet, senki se ragequiteljen.

Jövőhéten új információk érkeznek a következő Mutationról, a Last Gnome on Earth-ről.

Összes oldalmegjelenítés