Final Fantasy XV: Judgement Disc demó trailer és PS4 pro optimalizálás



Rohamléptekben közeledik a legújabb Final Fantasy..

A Final Fantasy XV-nek még november 10-én jelent meg a kipróbálható demója, melyet japán playstation fiókkal lehet játszani és a Judgement Disc névre hallgat. A Square Enix bizony nem bízza a véletlenre és gőzerővel tolja a marketing gépezetet. Különösen jó példája mindennek, hogy a fent említett demóból most még trailer is érkezett. A játékvilágban nem elég, hogy ritkák már a demók, de az ebből készült trailerek talán még inkább.

Rendhagyó módon ezúttal a trailer japánul érkezett (logikus módon mivel japánul érhető el a demó is), így kénytelenek vagytok kicsit elővenni a japán tudásotokat is :-).  Mindenki másnak javaslom a feliratozás beállítását a videó opciói közt.

A Final Fantasy XV. 2016. november 29-én jelenik majd egyelőre Xbox one-ra, illetve Playstation 4-re, aztán remélhetőleg valamikor a későbbiekben pc-re is.

A játék Playstation 4 Pro-ra már optimalizált verzióban érkezik majd, sőt  már a demóban is van kétfajta testreszabási lehetőségünk. Beállíthatjuk , hogy a program 30 fps lockkal, de szebb grafikával jelenítse meg a játékot, illetve lekapcsolhatjuk az fps lockot, amikor is a Final Fantasy XV alacsonyabb minőségi szint mellett  több fps-el lesz játszható  (45-50 volt átlagban a demóban).

A játék végleges verziójához a kiadása után fog majd érkezni a Pro-ra való optimalizálás valamikor decemberben. A megjelenésig már nem kell sokat várni, de addig is tekintsük meg a fent említett demó kedvcsinálóját.


Összes oldalmegjelenítés