Epic Games - Csapj le rá! - The Outer Worlds és Thief

 Az Epic Games saját launcherén belül minden héten megajándékoznak bennünket egy ingyenes játékkal, ünnepek illetve promóciók idején akár többel is, vagy sűrűbben. Ezen játékok olykor ismertebb címek is lehetnek, gyakorta azonban indie játékokat zsebelhetünk be, melyek annyira kreatívak és lebilincselőek, hogy mindenképp érdemes lecsapni rájuk. Mondják, hogy ajándék lónak ne nézd a fogát, mi viszont állítjuk, hogy az ingyenesen beszerezhető címek megérik a kipróbálást. Éppen ezért szeretnénk nektek gyors talpalóban bemutatni az éppen aktuális ingyenes ajándékokat, melyeket az Epic Store-ban megtaláltok, és a gyűjteményetekhez adhattok egyetlen kattintással.

Április 4-től két remek cím is a miénk lehet: Az Outer Worlds: Spacer's Choice Edition, és a 2014-es Thief

The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition


Az Obsidian eleve egy jó reputációval bíró csapat, és a 2019-es The Outer Worlds játékuk csak tovább erősítette ezt a jó megítélést. A Fallout: New Vegas minden pozitívumát átemelő, egyedi világban játszódó rpg nem csak a játékmenetével, de az őrülten szarkasztikus és szatirikus világával, illetve sztorijával ragadja magával a játékosokat. És ha ez nem lenne elég, a Spacer's Choice Edition tartalmazza az új generációs javításokat, illetve az összes eddig megjelent DLC-t is. Ez bizony egy fantasztikus lehetőség, kivétel nélkül mindenkinek ajánljuk, hogy csapjon le erre a lehetőségre. 

Thief


Ez egy remek hónap, mivel nem csak egy, de mingyárt két nagy sikerű és közkedvelt játékot is kapunk. A nagy múltú Thief széria legutóbbi felvonása 2014-ben került kiadásra, de mai napig megállja helyét a sötétben lopózkodós tolvaj kaland. Borús steampunk-fantasy világ, mogorva de egyébként kedvelhető főhős, és ugyan nem hiba nélküli, de kellően lebilincselő játékmenet várja az enyveskezű játékosokat. 


A játékokat Április 11-ig tudjátok megszerezni, ne szalasszátok el a lehetőséget! Csapjatok le rájuk!

Összes oldalmegjelenítés