Fallout 4 az E3-on

Az első infók a még hivatalosan be sem jelentett játékról...


Egy pletyka szerint a Bethesda az E3-on zárt ajtók mögött be fog mutatni egy 20-30 perces játékmeneti demót a Fallout 4-ből. Az információ egy német weboldaltól, a PC Games-től származik, miszerint a Bethesda nem nyilvánosan, hanem helyette kizárólag a sajtó meghívott képviselőinek fogja bemutatni a videót.

Az oldal természetesen nem volt hajlandó megnevezni az információ forrását.

Az E3 2015 az LA Convention Centerben kap helyet, június 16 és 18 között, amin a Bethesda most először lesz jelen. Az esemény az E3 előtti vasárnap, június 14-én lesz, amire rajongók is jelentkezhetnek, de a jelentkezés mikéntje még bejelentésre vár.

Anno 2008-ban a Bethesda utalást tett arra, hogy a Fallout 4 jönni fog, majd 2012-ben az a pletyka is szárnyra kapott, hogy a helyszín Boston lesz, de konkrét bejelentés még nem történt egyik ügyben sem.

2013-ban felröppent a pletyka, miszerint az abban az évben megrendezésre kerülő E3-on, szintén zárt ajtók mögött, sor fog kerülni a játék bemutatására a sajtó számára, de erről a pletykáról akkor hamar  kiderült, hogy hamis. Remélhetőleg az elmúlt évek hamis visszaszámlálói, bejelentései, pletykái és egyéb átveréseivel ellentétben idén végre ténylegesen visszamehetünk kedvenc poszt-apokaliptikus világunkba.


Összes oldalmegjelenítés