Playstation 4 - A 2.50-ös javítás részletei


Részletes leírás róla.

Még a múlt héten röppent fel a hír a Sony következő "nagy" Playstation 4-es rendszerfrissítéséről, ami a 2.50-ös verziószámot viseli. Ezt a mai napon hivatalosan is megerősítette a japán cég és részletezte is, miket fog tartalmazni az update.

Belekerül a megjelenés óta ígérgetett suspend/resume opció, ami annyit jelent, hogy ha alvó módba tesszük a konzolunkat és újra bekapcsoljuk, ott folytathatjuk a játékot, ahol abbahagytuk. Ezen kívül számos újítást hoz a javítás, mint például barátok keresése Facebook profil segítségével, videók feltöltése közvetlenül Dailymotion-ra, Remote és Share Play 60 fps-sel, PSN al-account mester account-tá váltása.

Két dologban a trófea rendszer is megújul. Az egyik ha szerzünk egyet, automatikusan fényképet csinál róla a rendszer, a másik pedig, ha vannak olyan játékaink, amelyeknél nem szereztünk egyetlen árva trófeát se, azokat kitörölhetjük, így senki se fogja látni őket.

A főmenüt is érték változtatások, nagyobb szöveg, vastagabb betűk, magasabb kontrasztú UI, képek nagyítása lehetőség és még mások.

Ezentúl még a Dualshock 4 kontroller kiosztását is testreszabhatjuk saját ízlésünkre, ami egy kellemes meglepetés.

Összes oldalmegjelenítés