The First Descendant: Karakter bemutató videók érkeztek

A “The First Descendant” egy következő generációs, harmadik személyű kooperatív akció RPG lövöldözős játék, amelyet az Unreal Engine 5 grafikus motorral fejlesztettek. A játékban a játékosok négyfős csapatokban küzdhetnek meg stratégiai főellenségekkel, különféle egyedi karakterekkel, izgalmas lövöldözéssel és zsákmányszerzéssel.

Lepic, a játék egyik kiemelt karaktere, a csatatér uralkodója a hatalmas jobb karjával és pusztító gránátjaival. “Találkozz Lepic-kel! Ő uralkodik a csatatéren erőteljes jobb karjával és romboló gránátjaival.” - mondja a narrátor nő a videóban.

Lepic karaktere különleges képességeivel és látványos játékstílusával kiemelkedik a többi karakter közül. A játékban való megjelenése nemcsak a játékmenetet gazdagítja, hanem a játékosok számára új taktikai lehetőségeket is nyújt, amelyekkel megkülönböztethetik magukat a csatatéren.

“The First Descendant” ígéretes újításokat hoz a műfajba, és Lepic karaktere csak egy a sok közül, amelyek a játékot egyedülállóvá teszik. A játékosok már alig várják, hogy felfedezhessék Lepic képességeit és hogy hogyan használhatják ki azokat a legjobban a játék világában. 2024. július 2-án jelenik meg, és a játékosok már most hozzáadhatják a kívánság listájukhoz, hogy az elsők között legyenek, akik a megjelenéskor játszhatnak vele.

 
Újabb Régebbi