Suicide Squad: Kill the Justice League - Két hetet késik a SEASON 2

A Rocksteady Studios újabb csúszást jelentett be a ‘Suicide Squad: Kill the Justice League’ videojáték második évadának megjelenésével kapcsolatban, amelyet mindössze két nappal a tervezett premier előtt halasztottak el.

A bejelentés, amely kevesebb mint egy héttel a második évad indulásának eredeti dátumának közzététele után érkezett, zavart és csalódást keltett a játékosok között.

A játék második évada, amelynek kiemelt újdonsága Mrs. Freeze karakterének bevezetése lett volna, július 11-én került volna bemutatásra. Azonban a fejlesztők most bejelentették, hogy a megjelenés július 25-re tolódik.

A Twitteren közzétett frissítés szerint a Task Force X csapatának következő kalandjára még várni kell. A fejlesztőcsapat köszönetet mondott a rajongók türelméért, de a közösségi média reakciói alapján a játékosok türelme megfogyatkozóban van. A késedelem mellett a Rocksteady kommunikációs stratégiáját is bírálják, mivel a stúdió május óta nem osztott meg jelentős frissítéseket, csupán néhány apróbb javítást és az évad kezdő dátumát, amelyet most kénytelenek voltak elhalasztani.

Ez a hirtelen változás kérdéseket vet fel a játék mögött álló munkafolyamatok simaságával kapcsolatban. A késleltetés, valamint a korábbi problémák, mint az offline mód hiánya, a Denuvo védelmi rendszer vitatott bevezetése, és a Warner Bros. jelentős veszteségei, egyáltalán nem vetnek jó fényt a projekt jövőjére.

A Steam statisztikák szerint a ‘Suicide Squad’ játékosbázisa jelenleg szerény, ami aggodalomra ad okot a nagy költségvetésű, élő szolgáltatású szuperhős játék sikerességét illetően. A Rocksteadynek komoly kihívásokkal kell szembenéznie a helyzet megfordítása érdekében, és a legutóbbi fejlemények nem segítik a játék hosszú távú kilátásait. 

A WB Games ugyan elkötelezte magát a ‘Suicide Squad’ fejlesztési útiterve mellett, de a jelenlegi trendek alapján nem lenne meglepő, ha a közeljövőben változásokat kellene bejelenteniük.

Újabb Régebbi