Mesterrang fejlesztése a The First Descendant-ben

A The First Descendant játékosai számára a mesterrang fejlesztése kulcsfontosságú lehet a játékélmény fokozásához. A mesterrang, vagyis a Mastery Rank növelése az Albion központi területén található Prime Hands-nél történik, ahol a gyűjtött Mesteri Tapasztalatot állandó bónuszokért cserélheted be. Ezek a bónuszok jelentős fejlesztéseket nyújtanak a modulokra, leltárra és tárolóra, valamint új lehetőségeket nyitnak meg a játékban.

A Mastery EXP és rangok megszerzésének folyamata kevésbé egyértelmű az új játékosok számára, és nem automatikus, mint a karakter szinteződés. A rang növeléséhez bizonyos lépéseket kell megtenni. Ha már rendelkezel a szükséges Mesteri Rang EXP-vel, látogass el Albionba, és keresd meg a Prime Hands-t, amely a térkép keleti oldalán található sárga ikonnal van jelölve.

A Prime Hands-nél található konzol terminálnál növelheted a rangodat. A folyamat során egy rövid animáció keretében két óriási kéz végzi el a szükséges műveleteket, amelyek eredményeként a Mesteri Rangod emelkedik. Az új rang előnyeit azonnal élvezheted, de a következő szint eléréséhez ismét fel kell töltened az EXP sávot.

A Mesteri Ranghoz szükséges EXP-t többféle módon szerezheted meg, bár ez általában lassabb folyamat, mint a karakter szintjének növelése. A Mesteri Rang EXP-t például szerezheted karakterek szintjének növelésével anélkül, hogy bármilyen Foglalat Típust rendelnél a Modul Slotokhoz, küldetések első alkalommal történő teljesítésével, vagy a fegyverek jártassági szintjének növelésével. Érdemes korán váltogatni a fegyverek között, mielőtt egyre több időbe telne őket fejleszteni, de végül a Mesteri Szinted rangnövelései valószínűleg lelassulnak, ahogy tovább játszol a The First Descendant játékkal. Ez a folyamat elkerülhetetlen része a játék fejlődésének.

Újabb Régebbi