Három új harcos a The First Descendant ingyenes looter-shooter játékban

A The First Descendant, Nexon legújabb akció-RPG játéka, amely a kooperatív lövöldözős műfajt ötvözi a karakteralapú játékmenettel, új előzetesében három izgalmas karaktert mutat be. Blair, a tűzhasználó, volt szakács; Kyle, a pajzsok mestere, és Sharen, az árnyékokban rejtőzködő orgyilkos, mind hozzáadnak a játék gazdag univerzumához. Az előzetes mélyrehatóan bemutatja őket, kiemelve egyedi képességeiket és a játékmenetbe való beilleszkedésüket.

Blair: a tűz mestere

Blair, aki korábban a konyhán tevékenykedett, most a csatatéren találja meg helyét. "A tűzre támaszkodik az ellenségek kordában tartásához, "mondja a narrátor, miközben Blair lángra lobbantja a harcmezőt. Egyedi képességei között szerepel a tűzzóna létrehozása, ami nem csak az ellenségeket égeti meg, hanem neki magának is védelmet nyújt, ha a zónán belül tartózkodik. A narrátor szerint Blair "egy hatalmas tűzgolyót is képes kilőni a tenyeréből," ami a csatatéren különösen hasznos lehet.

Kyle: a védelem bástyája

Kyle karaktere a védelem fontosságát hangsúlyozza. Mozgás közben képes pajzsot vetíteni, ami védelmet nyújt a csapatnak, és vállrántással támadja meg az ellenségeket. Az Overkill képessége, amely során az égbe ugrik és a célpontokra zuhan, különösen lenyűgöző látványt nyújt. "Kyle halált hoz az égből," így jellemezve őt a narrátor, ami sejteti, hogy karaktere a játékmenet során kulcsfontosságú szerepet tölt be.

Sharen: az árnyékban rejtőzködő orgyilkos

Sharen, az orgyilkos karakter, a láthatatlanság mestere. "Láthatatlanná válhat és erőteljes közelharcos csapással támadhatja meg az ellenségeket,". Képességei között szerepel a hőkereső kések használata is, amelyek hatalmas károkat képesek okozni. Sharen karaktere azok számára ideális, akik a lopakodós, gyors és halálos támadásokat részesítik előnyben.

Következtetés

A The First Descendant új karakterei, Blair, Kyle és Sharen, mind-mind hozzájárulnak a játék sokszínűségéhez és mélységéhez. Minden karakter egyedi és izgalmas játékstílust kínál, lehetővé téve a játékosok számára, hogy saját stratégiájukat alakíthassák ki a csatában. Ahogy a játék tovább bővül, várhatóan még több karakter csatlakozik majd a harchoz, így folyamatosan frissítve a játékélményt. 

A The First Descendant ígéretes új kiegészítése a kooperatív akció-RPG műfajnak, és már most izgatottan várjuk, hogy milyen új kalandokat tartogat a játékosok számára.

Újabb Régebbi