Warhammer 40.000: Space Marine 2 - Mélyreható előzetes érkezett

A Focus Entertainment és a Saber Interactive leleplezte a Warhammer 40,000: Space Marine 2 izgalmas harci rendszerét és játékmechanikáit bemutató "Áttekintő Előzetesét". Az előzetes, melyet a játék kreatív igazgatója, Oliver Hollis-Leick szólaltat meg, részletes betekintést nyújt a Space Marine 2 lenyűgöző fő kampányába, a sokszínű többjátékos módokba és a játékosok fejlődési lehetőségeibe.

A Warhammer 40,000: Space Marine 2, mely szeptember 9-én kerül piacra PlayStation 5, Xbox Series és PC platformokon, már előrendelhető a Gold és Ultra kiadásokban, lehetőséget biztosítva a rajongóknak, hogy akár négy nappal a hivatalos megjelenés előtt belekóstoljanak a játékba.

A galaxisban dúló háborúban Titus hadnagy bőrébe bújva a játékosok szembeszállhatnak a Tyranidok végtelen hordáival. A Space Marine első részének eseményei után száz évvel játszódó történetben Titus és csata-testvérei, Chairon és Gadriel oldalán, egyedül vagy kooperatív módban is megvívhatják a harcot az Impériumért.

A játék hat különböző osztályának (Taktikai, Roham, Előörs, Védőtank, Mesterlövész és Nehézfegyveres) egyedivé tétele a Space Marine 2 részletes testreszabási rendszerével lehetséges, mely a páncélzat és a fegyverek személyre szabását teszi lehetővé.

Az “Operációk” módban a játékosok a csatatéren szerzett tapasztalatokat és Fegyvertár Adataikat felhasználva fejleszthetik karaktereiket, akár 25 különböző képességgel gazdagítva játékstílusukat. A fegyverek fejlesztése új küldetésekkel együtt erősebb változatok és egyedi kinézetek feloldását teszi lehetővé. A PvE élményt gazdagító fejlesztések mellett a játékosok a “Örök Háború” mód meccsein is viselhetik a “Operációkban” megszerzett páncél- és fegyverkinézeteket.

A Space Marine 2 megjelenése után a játékosok rendszeres ingyenes frissítések formájában új “Operációk” küldetéseket, PvP térképeket, ellenségeket és fegyvereket kapnak, továbbá a Szezonbérlet keretében új kinézetek és Fejezet címerek is elérhetővé válnak, mindezt mikrotranzakciók és prémium valutát kezelő játékon belüli pénztár nélkül.

A Warhammer 40,000: Space Marine 2 várva várt megjelenése 2024. szeptember 9-én esedékes, PlayStation 5, Xbox Series X|S és PC platformokon. Hallgasson a csata szavára, és csatlakozzon a galaktikus háborúhoz.

Újabb Régebbi