Június 25-én érkezik minden platformra a BEYOND GOOD & EVIL – 20. évfordulós kiadása, természetesen 4K HD extrákkal

A Ubisoft egyik koronázatlan gyöngyszeme, a Beyond Good & Evil sorozat, ünnepli huszadik évfordulóját egy pompás új kiadással, amely 2024. június 25-én kerül a boltok polcaira. A különleges évfordulós kiadás nem csupán a játék újrafelfedezésére ad lehetőséget, hanem egy exkluzív galériát is tartalmaz, amely a Limited Run Games kiadásával és további különlegességekkel gazdagítja az élményt.

Az eseményre a Limited Run Games mai bemutatóján került sor, ahol az Ubisoft hivatalosan is megerősítette, hogy a Beyond Good & Evil - 20. Évfordulós Kiadás elérhető lesz a PlayStation®5 & PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo SwitchTM, Amazon Luna és PC platformokon az Ubisoft Store, Epic Games Store és Steam áruházakban. A megjelenés nem csupán a játék két évtizedes történetét ünnepli, hanem egyben a Limited Run Games kiadásának és egy hamarosan megjelenő Gyűjtői Kiadásnak is köszönhető, melynek előrendelése július 12-én veszi kezdetét.

A játékosok ismét belevethetik magukat a Hillys különös tengeri világának kalandjaiba, élvezve a játék 4k felbontású, 60fps teljesítményét és számos életminőségi fejlesztést, mint az automatikus mentés, a jelenetek átugrása, teljes kontroller és billentyűzet & egér támogatás, valamint a keresztmentés minden platformon. A frissítések között szerepel egy új Speedrun Mód, több mint 20 új teljesítmény és egy Évfordulós Galéria, amely betekintést enged a játék fejlesztési történetébe és számos, eddig soha nem látott alkotást, videót tartalmaz.

A kiadás egy vadászatot is kínál, ahol a játékosok többet megtudhatnak Jade múltjáról és exkluzív kozmetikai jutalmakat szerezhetnek. Ez az új küldetés további betekintést nyújt a Beyond Good & Evil 2 narratív kapcsolatába, ezzel is hangsúlyozva az Ubisoft elkötelezettségét a sorozat iránt.

Újabb Régebbi