Star Wars Outlaws játékmenet előzetes érkezett a SGF jóvoltából

A Massive Entertainment legújabb üdvöskéje, a Star Wars Outlaws, egy nyílt világú játék, amelynek előzetese betekintést enged a játék szabadságába, és Nix, a szeretnivaló társ továbbra is a középpontban áll.

A Star Wars Outlaws legfrissebb előzetese, amelyet a Massive Entertainment közelgő nyílt világú kalandjátékához készítettek, tágabb perspektívát nyújt a hatalmas, felfedezésre váró világra, amelybe hamarosan elmerülhetünk. A bemutató során megismerhettük a játék hírnév rendszerét, és természetesen Nixet, a bájos merqaal társunkat, aki a játék egyik legvonzóbb eleme marad.

A mai Ubisoft Forward eseményen részletes betekintést nyújtottak a Star Wars Outlaws játékmenetébe, beleértve egy űrcsatát, egy rövid sétát a bűnözés ikonikus központjában, Mos Eisleyben, valamint bemutatták az axolotl-szerű társunkat, Nixet, aki többet nyújt, mint csupán egy aranyos külsőt. Legyen szó emberek felderítéséről, megharapásáról vagy ellenséges területek felderítéséről, Nix minden tőle telhetőt megtesz, hogy igazán jó társ legyen, és mi ezt nagyra értékeljük.

Az új játékmenet áttekintés során Mathias Karlson, a játék rendezője elmagyarázza, hogy a galaxis bejárásának egyik fő motivációja az Outlaws-ban az, hogy szakértőket keressünk, akik új képességeket taníthatnak Kay-nek, ezzel erősítve a gazfickó képességeit, és végül segítve a túlélését.

A felfedezés kapcsán Karlson kijelenti, hogy “minden bolygónak saját rendszere van a felfedezésre, és számos lehetőség kínálkozik néhány kredit megszerzésére, amelyekkel választhatóan foglalkozhatsz vagy sem.” Ezek a tevékenységek között szerepel az űrben lévő rosszfiúk lelövése is, ahogy azt a bemutató egyik részében láthatjuk, amikor Kay egy kalózok által támadott személyre bukkan. Miután sok kielégítő lövöldözés után megmenti a napot, javítja a hírnevét a Pyke szindikátusnál ‘gyengéről’ ‘jóra’. Úgy tűnik, ez megéri, mivel a bemutató korábbi részében kiderül, hogy a kereskedők gyakran kapcsolódnak a szindikátusokhoz, és így különleges ajánlatokat tehetnek, ha jó oldalukon állunk.

További felfedezést mutattak be a földön, amikor Kay Tatooine-re érkezik, és átszáguld a sivatagon a gyorsmotorján. Ez egy lopakodós szegmensbe torkollik, ahol Kay és Nix egy őrzött raktárba lopakodtak be, útközben csendesen kikapcsolva az ellenségeket. Nix itt is bemutatja a szkennelési képességét, füleivel integetve és kiemelve egy előttük álló ellenséget. Végül észreveszik őket, és menekülniük kell, de nem azelőtt, hogy útközben néhány rosszfiút lelőttek volna Kay fegyverével.

Nincs kétség afelől, hogy a Star Wars rajongók a következő órákban és napokban rengeteg apró részletet fognak felfedezni a játékmenetből, hiszen rengeteg minden volt, amit megfigyelhettünk, és a Massive Ent. most is megmutatta, hogy az egyik legjobb részletekre kiterjedő fejlesztő cég a világon, ugyanis ezt is, csak úgy, mint a Division játékokat meglehetősen aprólékosan dolgozták ki, vegyük csak figyelembe a háttérben lévő dolgokat. Mindenre oda figyeltek a srácok! 

Újabb Régebbi