Resident Evil 9 a láthatáron

A Capcom legújabb meglepetése, a Resident Evil 9, váratlanul bukkant fel az interneten, a sorozat rajongói által kedvelt címek PlayStation 5-ös változatainak társaságában. A Play Asia webáruház listázásában a Resident Evil 9 előzetes borítóképpel és 68,48 fontos árcédulával jelent meg a PS5 konzolra.

A “Resident Evil 9: Revenant Shadows” című játék a Capcom ikonikus túlélő horror sorozatának legfrissebb darabjaként ígérkezik, új történettel, karakterekkel és a sorozatból ismert szereplők visszatéréseivel. A játék egy hatalmas, félelmetes világban játszódik, ahol új fenyegetések és rejtélyek várnak a játékosokra, ötvözve az intenzív akciót, a bonyolult fejtörőket és a sorozatra jellemző légköri borzongást.

A listázás szerint a “Revenant Shadows” lehet a játék alternatív címe, de mivel ez nem hivatalos bejelentés, a hírt óvatosan kell kezelni.

A Resident Evil 9 meglepő feltűnése mellett a Resident Evil 5 PS5-ös változatának újrakiadása is szerepel a listázásban, amely állítólag új technológiákat és jelentős változásokat hoz a játékmenetbe és a Resident Evil világába.

A 2000-es Resident Evil – Code: Veronica is frissítést kap a PS5-re, bár egyelőre nem tisztázott, hogy ez egy felújítás vagy egy teljesen új port lesz-e.

A Resident Evil Zero szintén a listán szerepel, mint “HD felújítás”.

Ez a hír meglepetést és izgalmat kelt a Resident Evil franchise hosszú ideje tartó rajongói körében, és a Capcom jövőbeli kiadásai fényes jövőt ígérnek.

Újabb Régebbi