DYNASTY WARRIORS: ORIGINS - Bejelentés

A KOEI TECMO és az OMEGA FORCE új mérföldkőhöz érkezett a hack and slash műfajban: bemutatják a DYNASTY WARRIORS: ORIGINS-t, amely új dimenziókat nyit meg az 1 vs. 1000 akciójátékok világában.

A játék egyedülálló élményt ígér, ahol a játékosok egy névtelen hős bőrébe bújva élhetik át a Három Királyság háború sújtotta korának epikus történetét.

A KOEI TECMO Europe és az Omega Force fejlesztőcsapata bejelentette, hogy a DYNASTY WARRIORS sorozat legújabb tagja, az ORIGINS, 2025-ben érkezik PlayStation5, Xbox Series X/S és Windows PC platformokra a Steamen keresztül. Az új kiadás az 1 vs. 1000 akciókat új szintre emeli, ahol a játékosoknak hatalmas hadseregekkel kell szembenézniük, amelyek a képernyő minden szegletét betöltik.

Tomohiko Sho, a DYNASTY WARRIORS: ORIGINS producer és az Omega Force vezetője, a KOEI TECMO GAMES részéről elmondta: „A DYNASTY WARRIORS sorozat közel három évtizede arról ismert, hogy a csatatér realizmusát és az 1 vs. 1000 játékmenet izgalmát nyújtja. Az ORIGINS-szel visszatérünk a sorozat gyökereihez, és olyan folyamatos akciót kínálunk, amely minden eddiginél izgalmasabb hadviselést ígér a sorozat hűséges rajongóinak és az új játékosoknak egyaránt.”

A játékosoknak gyors reakcióra lesz szükségük, mivel az ellenséges hadseregek hatalmas mérete és ereje teljesen új kihívások elé állítja őket. A sikeres hadviselés kulcsa a szövetséges erőkkel való összehangolt cselekvés, miközben a játékosok valós időben alkalmazzák a harci stratégiákat, hogy átvágják magukat a katonák tömegén a DYNASTY WARRIORS történetének eddigi legnagyobb feszültségű csatáiban.

Újdonságként a DYNASTY WARRIORS címek között, az ORIGINS történetét egy névtelen hős szemszögéből meséli el, aki a Három Királyság kaotikus világában próbálja megőrizni a rendet, miközben a játékosok Kína hatalmas tájait járják be és szembesülnek a kor legrettegettebb generálisaival. A DYNASTY WARRIORS: ORIGINS nemcsak a sorozat rajongóinak kínál új izgalmakat, hanem a műfaj kedvelőinek is új kihívásokat ígér a jövő évi megjelenés előtt.

Újabb Régebbi