November 15-én jelenhet meg az Assassin's Creed Shadows, de még mindig várjuk az első hivatalos bejelentő előzetest

Az Ubisoft véletlenül talán már elárulta az Assassin’s Creed Shadows megjelenési dátumát, amikor a játék előzetesének YouTube-oldalán felbukkant egy dátum. A kiadó, amely korábban az Assassin’s Creed Redet Assassin’s Creed Shadowsra változtatta, hivatalosan még nem erősítette meg a megjelenési dátumot, de YouTube leírásban szereplő 2024. november 15-i dátum több forrás által is megerősített információként jelent meg, mielőtt eltávolításra került.

A cég korábban jelezte, hogy a játék a 2025 márciusáig tartó pénzügyi évben kerül piacra, és a sorozat korábbi fő kiadásai mind októberben vagy novemberben jelentek meg. Egy novemberi megjelenés lehetőséget adna a Shadowsnak, hogy elkerülje az ütközést a Star Wars Outlaws-szal, az Ubisoft másik nagy nyílt világú játékával, amely 2024 augusztusának végén érkezik.

A játék Ubisoft Store-beli listázásának metaadatai szerint az Assassin’s Creed Shadows PC-re, Xbox Series X|S-re, PS5-re és PS4-re is megjelenik, bár felmerültek olyan értesülések, hogy a játék esetleg kihagyja a PS4-et, és kizárólag a jelenlegi generációs konzolokra jelenik meg. Várhatóan hamarosan minden részletet tisztázni fognak, mivel az Assassin’s Creed Shadows hivatalos mozgóképes előzetese május 15-én debütál.

Újabb Régebbi