Ezúttal sokkal nyitottabbak lesznek a Marvel Rivals fejlesztői

A Marvel Rivals fejlesztői csapata közleményben kért elnézést a zárt alfa teszt során érvényesített kritikamegszorítások miatt. Az X-en (a volt twitter közösségi oldala) közzétett bocsánatkérésükben elismerik, hogy a tesztelési szerződés korlátozó záradékai nem feleltek meg a nyílt és őszinte visszajelzésre vonatkozó elvárásaiknak. A NetEase továbbá tájékoztatást adott arról, hogy a tartalomkészítők számára kedvezőbb, kevésbé korlátozó feltételeken dolgoznak, és a jövőben nagyobb hangsúlyt fektetnek a kommunikáció mélységére és világosságára is.

A fejlesztők hangsúlyozzák, hogy mindenfajta visszajelzés – legyen az pozitív vagy negatív – hozzájárul a játék fejlődéséhez, és arra buzdítanak mindenkit, hogy őszinte és konstruktív kritikával segítsék a Marvel Rivals tökéletesítését.

A zárt alfa teszt kezdete óta számos információ szivárgott ki a játékkal kapcsolatban, beleértve a teljes karakterlistát és a játékmenet bizonyos részleteit is, amelyek további izgalmat és spekulációt váltottak ki a közösségben. Twitchen is meglehetősen korrekt, illetve szépszámban zajlott le a játékos érdeklődése a játék iránt. 

A NetEase egyelőre nem erősítette meg a játék megjelenési dátumát, de a zárt alfa teszt betekintést enged a fejlesztés állapotába és a várható ütemtervbe. Twitchen jelenleg több, mint 25 ezer nézője, illetve érdeklődője van - az első napon kb. kicsivel több, mint 50 ezer néző érdeklődött a játék iránt a népszerű streaming platformon - a jelenleg is futó Marvel Rivals zárt alfa teszt során.

Újabb Régebbi