Megérkezett a Nightingale offline módja

A túlélő-bázisépítő játék, a Nightingale, most egy jelentős frissítéssel örvendezteti meg az egyedül játszókat: bevezették az offline módot, amit a játékosok már a februári korai hozzáférés óta kértek. Mától kezdve a magányos túlélők szerver függetlenül barangolhatnak a gázlámpás fantasy tündérbirodalomban.

Az offline mód mellett a Nightingale 0.3.0 verziója további újdonságokat is hoz. Mostantól a játékosok a tárolókból is építhetnek, egy nagyon várt funkció, amely lehetővé teszi az erőforrások használatát akkor is, ha nincsenek az eszköztárban. Ez a funkció közelségalapú és kapcsolható, így megjelölheted a tárolókat, amelyeket nem akarsz felhasználni, ha épp más célra tartogatod azokat, vagy nem szeretnéd véletlenül egy barátod készletét felhasználni.

Új szörnyekkel is gazdagodott a játék világa, és a csúcsragadozók mostantól három szinten jelennek meg, jobb minőségű zsákmányokat biztosítva. Emellett új NPC-k is feltűntek, köztük jelentős történelmi alakok, mint Edgar Allan Poe és Jeanne d'Arc. Segíts nekik a küldetéseikben, és új felszereléseket szerezhetsz, például Poe íróasztalát vagy Jeanne d'Arc kardját.

A stílusos divatos játékok kedvelői számára új ruhadarabok is elérhetőek a frissítésben, mint egy elegáns mesterlövész kalap és sálak, amelyek elegáns alternatívát kínálnak a kabátok helyett. Mostantól a karaktered megjelenését közvetlenül a főmenüből is módosíthatod, így bármikor finomíthatod az arcod és a tested, vagy teljesen újra tervezheted magad.

Az offline mód valószínűleg a frissítés fénypontja sok játékos számára. A Nightingale kezdeti fogadtatása jó volt, bár a szerverproblémák korai nehézségeket okoztak, különösen az egyedül játszóknak. Kevés dolog annyira bosszantó, mint amikor egyedül próbálsz játszani, de a szerverprobléma megzavarja a szórakozásodat.

Az offline mód létrehozása mindig is tervben volt, de eredetileg későbbre tervezték a korai hozzáférési szakaszban. "A Nightingale kezdetektől fogva mélyen online élményként volt elképzelve" - mondta Flynn. "Korai hozzáférési címként úgy éreztük, hogy először [csak online] indítunk, majd idővel átállunk [az offline módra]." Az Inflexion azonban rájött, hogy sok játékos érdeklődik az offline egyjátékos élmény iránt, és prioritásként kezelte a közösség kérését. Flynn reméli, hogy visszahozza azokat a játékosokat, akik esetleg eltávolodtak a játéktól röviddel a megjelenés után.

"Csak egyszer van lehetőséged első benyomást tenni" - mondta Flynn. "Így működünk emberként. Most rajtunk a sor, hogy kommunikáljunk velük, és elmondjuk, hogy talán az, amit kerestek, most elérhető. Lehet, hogy az offline mód, lehet, hogy más változások, amelyek történtek, vagy más módosítások vagy hibajavítások."

Flynn szerint még több újdonság is várható: a csapat új birodalmakon és további végjáték tevékenységeken dolgozik, a Nightingale építési rendszerének fejlesztésén és bővítésén, valamint olyan funkciókon, mint a felhő mentések és karakter migrációs eszközök.

Újabb Régebbi