Arena Breakout: Infinite - a CBT sikerek kapcsán túlszárnyalta a várakozásokat, több mint egymillió kívánságlistás feliratkozással

A katonai extraction-akciójáték, az Arena Breakout: Infinite zárt bétájának hozzáférése továbbra is nyitva áll, miközben a fejlesztők a közelgő nagyszabású premierre készülnek.

A MoreFun, a játékot fejlesztő csapat, a játékosoktól érkező pozitív visszajelzések és a közösség lelkes fogadtatása nyomán úgy döntött, hogy meghosszabbítja a zárt bétateszt időtartamát. Ez lehetőséget biztosít a fejlesztőknek további finomításokra és új funkciók bevezetésére, valamint arra, hogy egyre több játékosnak nyújtsanak lehetőséget az Arena Breakout: Infinite izgalmas és kockázatos világába való belemerülésre.

A május 8-án indult bétateszt óta az Arena Breakout: Infinite időközben a Twitch egyik legnépszerűbb játéka lett, a múlt héten több mint 220 ezer nézővel a legtöbbet nézett játékok közé került. A Steam-en a játék több, mint egymillió kívánságlistás feliratkozást gyűjtött össze, ami az FPS műfaj egyik leginkább várt címévé emelte.

Az Arena Breakout: Infinite-ben a játékosok a Sötét Zónába lépve válnak a világ legrettegettebb zsoldosaivá. A magasan képzett katonai szakemberek egy háború sújtotta vidéken keresztül harcolnak, ahol a nagy kockázat nagy jutalmat ígér. A játék egy igazságos és versenyképes közösséget kínál, ahol a cél a lövöldözés, a zsákmányolás és a gazdasági menedzsment megszerzése. Kamonában a győzelem nem vásárolható meg; a képesség, a tudatosság és a tapasztalat a legfontosabbak.

A játékosoknak készen kell állniuk a ravasz meghúzására, a fedezékbe bújásra és az előrehaladásra. A lenyűgöző vizuális és élethű hanghatásokkal felszerelt játékban a csaták kemények, ahol a tét magas, a jutalom pedig még magasabb. A cél a bejutás, a gazdagodás és a menekülés, de minden játékosnak fel kell készülnie a túlélésért folytatott harcra.

Újabb Régebbi