Megérkezett a Modern Warfare 3 és Warzone hivatalos roadmapje, melyben a fejlesztők leginkább Soap karakterének örökségére koncentrálnak és tisztelegnek

Az Activision bejelentette a Call of Duty: Modern Warfare 3 és Warzone negyedik szezonjának útitervét és előzetesét, melyek a “Soap” karakter örökségének tiszteletére épülnek, és új Gundam részleteket is tartalmaznak.

A Call of Duty: Modern Warfare III és Warzone legújabb fejlesztéseinek hivatalos útiterve szerint az Activision számos ingyenes tartalmat, eseményt, kihívást és feloldható Camo-t ígér a játékosoknak. Az induló előzetest a cég weboldalán tekinthetik meg, ahol a teljes áttekintés is elérhető.

Az új útiterv részletezi a korábban beharangozott Gundam együttműködést, amely az eredeti RX-78-2, Char Zakuja és a Mercury Boszorkányának Aerialja karaktereit fogja bemutatni. Az Activision emellett egy különleges, még titokban tartott együttműködést is ígér, ami már most izgalomba hozza a közösséget.

A szezon legnagyobb figyelmet kapó eleme azonban “Soap” visszatérése, amelyet az Activision a karakter örökségének tiszteletben tartásaként jellemez. A negyedik szezon battle pass-sza két új operátort, Hammert és Voidot, valamint két külön Soap skint is tartalmaz, melyek közül az egyik már a vásárlás pillanatában elérhető lesz. Bár Soap karaktere a rajongók körében kedvelt, bár mégis  néhányan vegyes érzelmekkel fogadták a negyedik szezon Harci Térképében való megjelenését.

“A Call of Duty ismét feltámaszt egy halott karaktert, csupán azért, hogy skineket árulhasson vele,” jegyezte meg a YouTuber HiddenXperia. “Soapot a MWIII kampányában fejbe lőtték, most pedig mintha varázslatos módon életre kelt volna. Örülök, hogy a CoD aranykorában játszhattam, mielőtt az agresszív élő szolgáltatások tönkretették volna.”

A Modern Warfare 3 három teljesen új alap 6v6 térképpel bővül, köztük egy Tokióban játszódó területtel. Az új szezon további újdonságokat is kínál, mint a Demolition, a Hyper Cranked és a Havoc játékmódok, új Killstreakerek és egyéb kiegészítők. 

A Warzone terén a negyedik szezon frissítéseket hoz az Urzikstan Bunker és a Gulag számára, valamint egy új járművet, a Polaris RZR-t. A Taktikai Sprint Csizmák különösen nagy visszhangot váltottak ki a rajongók körében, hiszen “korlátlan növekedést biztosítanak a Taktikai Sprint Sebességben és csökkentik az esési károkat.”

A Call of Duty: Modern Warfare 3 és Warzone új szezonjának a megjelenése jelenleg 2024. május 29-re van tervezve. Remélhetőleg csak nem fog késni.

Újabb Régebbi