Megérkezett az Elden RIng: Shadow of the Erdtree utolsó megjelenési előzetese

Az Elden Ring: Shadow of the Erdtree legújabb előzetese magával ragadó történeti mélységekkel és vizuális csodákkal hívja fel a figyelmet, amelyek messze felülmúlják a rajongók várakozásait. A FromSoftware váratlanul közzétett egy új előzetest az Elden Ring: Shadow of the Erdtree-hez, amely egy hónappal a várt megjelenés előtt érkezett.

Az előzetes ezúttal az Elden Ring: Shadow of the Erdtree történeti vonalára fókuszál, ami garantáltan elbűvöli a játék mitológiáját szenvedélyesen követő rajongókat.

A FromSoftware hagyományainak megfelelően az előzetes számos új karaktert és eddig soha nem látott képi elemet mutat be, előrevetítve egy olyan történetet, amely elsőre talán érthetetlennek tűnhet, hacsak nem készültünk fel alaposan.

Az előzetes egy lenyűgöző jelenettel kezdődik, amelyben Marika (vagy talán Miquella?) tűnik fel, az Elden Ring tágabb univerzumának kulcsfigurája, aki a DLC-ben is központi szerepet kap, talán egy főellenségként is. Ezt követően közelebbi pillantást vetünk Messmerre, a DLC főgonoszára, aki minden bizonnyal az új Malenia lesz a kihívások tekintetében – ideje felkészülni a harcra.

A DLC célja úgy tűnik, hogy megtaláljuk és esetleg megmentjük Miquellát, mint megfakult harcosunkat, aki egy másik helyen és időben lehet csapdában, noha Miquella már az alapjátékban is felfedezhető Mohg Palotájában, mint egy elhervadt test.

A FromSoftware előreláthatólag ismét mestermunkát alkotott, felkeltve kíváncsiságunkat anélkül, hogy túl sokat fedne fel, ami a megjelenésig hátralévő egy hónapot még izgalmasabbá teszi.

Az Elden Ring: Shadow of the Erdtree várhatóan a játék sztorijának a befejezése előtt fog játszódni, hasonlóan a korábbi souls-like kiegészítőkhöz, így nem befolyásolja a játék végkimenetelét. Mindazonáltal nem lenne meglepő, ha a DLC teljesítése után egy új befejezés válna elérhetővé, de erről még semmilyen információnk nincs.

Az Elden Ring: Shadow of the Erdtree június 21-én kerül kiadásra Xbox Series X/S, PlayStation 5 és PC platformokon.

Újabb Régebbi