Mass Effect Legendary Edition: Fillérekért megkaphatod minden idők egyik legjobb RPG trilógia újrakiadását

Figyelem, figyelem, űrhajósok és galaktikus utazók! A Steamen megtalálható a Mass Effect Legendary Edition, és olyan méretes árkedvezménnyel, hogy még a kasszások is megirigyelnék. Ez a játék sorozat, amit muszáj minden játékosnak végig játszania legalább egyszer, mielőtt meghalna.

Ez a játékcsomag annyira vonzó, hogy még azok is megemlékeznek róla, akik sosem játszottak vele; olyan, mint az univerzum legjobb csodája. Ha pedig te is a kezedbe akarod venni a sorsodat, akkor most itt a lehetőség, mert a Steam olyan áron adja, hogy az már-már törvényellenes. Hogy mennyiért? Három epikus RPG műfajú videojátékot kaphatsz egy kisebb galaktikus latté áráért, mindössze cirka 5 dollárért! Ez nem csak lopás, ez olyan, mintha magát a Normandy-t vitted volna el az űrdokkból.

A trilógia nem csak egy játék, hanem egy pompás élmény, amely újra definiálta, hogy mit is jelent egy RPG a modern korban, és milyennek kell lennie egy RPG játéknak. Az eredeti Bioware csapat által teremtett világ annyira gazdag és mély, hogy még a Protheanok is irigykednének. A játék tele van küldetésekkel, missziókkal és megannyi beszélgetésekkel, amelyek olyan mélyre visznek, mint egy érzéki asari meditáció.

És ne feledkezzünk meg a frissítésekről sem! A játékok úgy lettek felújítva, hogy még a Citadel biztonsági őrei is megkérdőjeleznék, hogy ezek tényleg ugyanazok-e a játékok. Természetesen minden DLC benne van, így garantáltan nem maradsz le semmiről, még Javik vicceiről sem.

Végül, de nem utolsósorban, a trilógia befejezése olyan megosztó volt, mint egy krogan lázadás nagyjából. De ne hagyd, hogy ez eltántorítson! A Bioware ígéretei a következő részről olyanok, mint a kvarián flotta: sokat hallunk róluk, de sosem látjuk őket. Mégis, reménykedünk, hogy egy nap megérkeznek, bolygót találnak maguknak, de addig is, élvezzük a Mass Effect világát, amíg csak lehet. Szóval, ha még nem próbáltad ki a játékot, kapd el az alkalmat, mielőtt a Normandy és annak teljes legénysége elrepül nélküled!

Újabb Régebbi