Júniusban leleplezik a Call of Duty legnépszerűbb spin-offjának folytatását

A Microsoft izgalmas bejelentést ígér június 9-re, amely az Xbox Games Showcase zárása után kerül majd színre. Bár hivatalos megerősítés még nem érkezett, erős a gyanú a szakmai körökben, hogy ekkor tárul fel a Black Ops Gulf War, a Call of Duty-sorozat legújabb darabja.

A Microsoft egy titokzatos, Black Ops stílusú képpel keltett várakozást, melyen több helyen is “REDACTED” felirat takar szavakat, és vastag, fekete marker vonalak is díszítik. A képen három farkasfej figyel egy pajzson, ami úgy tűnik, hogy a washingtoni Capitolium fölé magaslik.

A legújabb információk szerint a Call of Duty: Black Ops Gulf War egy nyílt világú kampányt kínál majd, amit már megtapasztalhattunk a Modern Warfare 3 esetében. Emellett, évek óta először, egy körökre osztott Zombik móddal és egy új többjátékos platformmal is gazdagodik, mely ismételten felújított pályákat fog felvonultatni.

Ez a forradalmi Call of Duty epizód már évek óta készül, és a rajongók nagy reményeket fűznek hozzá. A sorozat számára ez lehet a sorsdöntő pillanat, hiszen az elmúlt időszakban a rajongói lelkesedés meglehetősen alábbhagyott.

Összes oldalmegjelenítés