Egy új ellenségfajtáról beszélt az Exodus videojáték fejlesztője

Az Archetype Entertainment új sci-fi akció-kalandjátékában, az Exodus-ban, a fejlesztők most megosztottak néhány izgalmas új információt, lore-t és háttértörténetet. A játék legújabb fejlesztési frissítésében bemutatták a rejtélyes idegen életformát, a Silicates-et, gyönyörű koncepcióművön keresztül. A Silicates teljesen ismeretlenek a Celestials számára, akik az univerzum legerősebb ellenségei, a “játékot megváltoztató szimbiotikus kapcsolatot tudnak kialakítani az emberiséggel”.

Az Archetype szerint, amikor a Silicates-hez hozzáérünk, azok a gazda testét erőteljes Daemons-ké képesek átalakítani, amelyek a Celestials elleni harcban élő fegyverként szolgálnak. Mint Daemons, erőszakos és betolakodó gondolatok veszik át az elméjüket, annak ellenére, hogy hihetetlen erejük van, és képesek a “primitív árnyakhoz” hozzáférni, amelyek minden emberben jelen vannak.

Az Archetype továbbá megosztott egy vadonatúj történetet a Silicates-ről is, amely az idegen faj történelmét meséli el. “Senki sem tudja pontosan, mely ősi kultúra adta eredetüket a Silicates-nek” - olvasható a leírásban. "A Silicates valódi eredete ma is rejtély. Nem tudjuk, hogy egy rég elfeledett civilizáció teremtette-e őket, vagy valódi idegen ‘élet’, amely önállóan fejlődött ki a Centauri-ban… vagy talán máshol.

A Silicates az emberiség “támasza”. A Daemons-nak nincs szüksége fegyverekre - ők maguk a fegyverek… Mivel a Silicates csak az emberekkel képesek kötődni, vannak, akik vallási fényben látják őket. Hiszik, hogy az ember-silicate együttélés előre elrendelt volt; valamilyen magasabb hatalom szándéka szerint történt és valósult meg.

Az Exodus először a The Game Awards 2023-on került bemutatásra, egy akciódús történeti előzetessel, amelyet Hollywood színész, Matthew McConaughey mutatott be. A AAA cím megerősített megjelenési platformok: PlayStation 5, Xbox Series X|S és PC, de a megjelenés dátuma még nem lett bejelentve.

Újabb Régebbi