Call of Duty: Black Ops 6 - hivatalosan is megtörtént az eredeti cím bejelentése

Az Activision és a Microsoft meglepetésére nem vártak júniusig a bejelentéssel: egy titokzatosnak tűnő előzetes weboldal, a thetruthlies.com elindítása után egy nappal hivatalosan is megerősítették, hogy a Call of Duty sorozat visszatér a Black Ops vonalhoz.

A Call of Duty: Black Ops 6, amint azt hivatalosan is nevezik, a várakozásoknak megfelelően június 9-én kerül bemutatásra a Black Ops 6 Direct eseményen, amely az Xbox Game Showcase-t követően lesz látható. A bemutatóval kapcsolatos további részleteket még nem közölték, de az Activision ígérete szerint egy “teljes körű leleplezésre” számíthatunk, amely valószínűleg magában foglalja a számozási rendszer használatának kérdését is a hivatalos címben.

A jelenlegi elvárások szerint a Black Ops 6 a sorozatot az előző rész, a Black Ops: Cold War 1980-as évekbeli beállításától az 1990-91-es Öbölháború időszakába viszi tovább. Ez logikus lépésnek tűnik, bár az előzetes weboldal ezzel kapcsolatban nem árul el részleteket: egy új videó, amely ma került fel, hamis “törés hírek” klipet mutat be az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság és Németország emlékműveiről, amelyeket különféle “igazság-és-hazugság” graffitikkel rongáltak meg, mindegyik az narancssárga Cerberus logót viseli.

Az Activision korai szakaszban történő felfedése izgalmas betekintést nyújt: még sok a tisztázatlan részlet és a találgatásra ad okot, különösen mivel az összes korai előzetes egy fiktív hazai front köré épül. De legalább most már nem kell úgy tennünk, mintha nem tudnánk, melyik Call of Duty játék érkezik idén.

Az Xbox Games Showcase június 9-én 10 órakor PT / 13 órakor ET / 18 órakor BST kezdődik, és több platformon lesz elérhető, többek között a YouTube-on, Twitch-en és Facebook-on. Ez az esemény önmagában is jelentős lesz, hiszen ez lesz az első alkalom, hogy az Activision és a Blizzard játékait is bemutatják, a többi stúdió mellett. A Black Ops 6 Direct közvetlenül az Xbox Games Showcase után következik.

Újabb Régebbi