Black Ops 6 - valóban az öböl-háborús szettingbe leszünk

Az Activision kiadott egy új előzetest a Call of Duty franchise következő nagy címéhez, a Call of Duty: Black Ops 6-hoz. Az előzetes a Black Ops sorozat összeesküvés-orientált vonalát követi, élő akciójeleneteket mutat be különböző amerikai TV-klippekből.

Érdekes módon az előzetes több vezetőt is bemutat a nagy konfliktusokból, beleértve Bill Clintont, George Bush Sr.-t és Szaddám Huszeint. Ez arra utal, hogy a Call of Duty: Black Ops 6 egy része talán a '90-es években, a Perzsa-öböl háború idején játszódik, ami összhangban van a korábbi szivárogtatásokkal. Az előzetes továbbá utal arra, hogy Frank Woods visszatérhet, egy olyan karakterre, akit egy Frank’s Woods című műsorból ismerhetünk.

Egy másik előzetes a Call of Duty: Black Ops 6-hoz, a The Truth Lies, 18 óra múlva kerül bemutatásra, és élő akciós előzetest ígér. Valószínűleg inkább a játék történetére és karaktereire fókuszál majd, mintsem a játékmenetre.

Az Activision korábban ebben a hónapban leplezte le a Call of Duty: Black Ops 6-ot. A játék PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re érkezik, néhány pletyka szerint pedig megjelenhet PS4-en és Xbox One-on is. A lövöldözős játék globális bemutatója június 9-én várható a nagy direct bemutatón..

Újabb Régebbi