Nem fogod elhinni, kik segítik a Wonder Woman fejlesztését

A Wonder Woman című videojáték fejlesztői friss segítséget kért a Gotham Knights alkotóitól, vagyis a WB Montreal fog asszisztálni a várva várt akciójátékhoz. 

A Suicide Squad Kill the Justice League fogadtatása nem volt túl lelkesítő, így érthető, ha nem vagy különösebben izgatott a jövőbeli DC Comics játékok iránt. De hidd el, a jövő fényesebb, mint gondolnád, mivel a Monolith Studios továbbra is dolgozik az új Wonder Woman játékon. A játék fejlesztése eddig csendben haladgatott, de most úgy tűnik, hogy a Gotham Knights stúdiója, a WB Games Montreal beugrik, hogy segítsen átlendíteni a játékot mielőtt az még véglegesen megjelenne telis-tele hibákkal.

A Gotham Knights sem volt túl jól fogadva a közönség és a kritikusok körében, viszont vitathatatlanul jobban szerepelt, mint a Suicide Squad Kill the Justice League. A megjelenéskor közepes kritikák ellenére valójában egy szilárd "Bat Family" történet van a bizonyos motorháztető alatt, és ezért ha még nem próbáltad ki ezt a játékot, akkor mindenképpen érdemes szemezned vele, amikor leárazzák a Steamen. A szilárd kooperatív játékfunkciókkal párosítva rengeteg szórakozás várható. 

Remélhetőleg az erős energia átterjed a Monolith Wonder Woman játékára is, amely jelenleg új fejlesztőket toboroz a WB Games Montrealon keresztül.

A Tech4Gamers által észlelt álláshirdetés szerint a külső fejlesztőművészek szerepére keresett jelölt “szorosan együtt fog dolgozni a csapatunkkal és támogatni fogja a Monolith Productions csapatát az általuk bejelentett Wonder Woman játékon”, mint első projektjük részeként. Továbbá, egy másik jelentkezési űrlap, amely egy vezető programozót keres, szintén “csatlakozik a Wonder Woman csapathoz és segít életre kelteni egy ikonikus DC Szuperhőst.”

Nem az első ilyen alkalom, hogy a WB Games Montreal a DC Comics minden területén kifejtett szakértelmét adja hozzá a produktumához, hiszen ők fejlesztették többek között a Batman Arkham Origins-t - ami talán az egyik legjobb videojáték a szuperhős rajongók számára - főleg a Kill the Justice League után kijelentve. 

Amit fixen tudunk: a Wonder Woman játékban szintén szerepelni fog a Monolith által kitalált és szabadalmaztatott Nemezis rendszere, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy fejlődő ellenségekkel találkozzanak egy folyamatosan változó hierarchiában. Az a tény, hogy a Nemezis rendszer szabadalmaztatott, bizonyos mértékig frusztráló, tekintettel arra, hogy ezt a kiváló mechanikát más címekben is fel lehetne használni.

Összes oldalmegjelenítés