Megjelent a Zoria

Az Anshar Publishing és a Tiny Trinket Games közösen kiadták az izometrikus, körökre osztott RPG-jüket, a Zoria: Age of Shattering-et, amely világszerte PC-re a Steam, GOG és az Epic Games Store oldalain 24,99 dollárért érhető el.

A Zoria egy egyjátékos, taktikai RPG, amely gyorsabb tempójú harcot kínál, mint a hagyományos körökre osztott RPG-k, hangsúlyt fektet az osztályok közötti szinergiára, az előőrsök és a követők menedzselésére, mindezt egy hatalmas fantasy világban. 

A Zoriaban a feladatod, hogy összegyűjtsd a legjobb harcosokat és mágusokat, hogy egy négyfős csapatot alkoss, amely felszabadítja a Zoria Királyságot, áldozatul esett a pokolban kóborló szörnyetegeknek. Az egykor buja erdők, fenséges épületek és virágzó városok sötét, veszélyes helyekké változtak.

Zoria: Age of Shattering főbb jellemzői:

  • Dinamikus, körökre osztott harc egy állandóan változó környezetben
  • Építsd és fejleszd a bázisodat. Irányítsd a csapatodat, és küldd el őket önálló küldetésekre
  • Készíts, pihenj és élj túl - egy tábortűz biztonságos helyet nyújt az erőforrásaid feltöltéséhez és a következő csata előkészítéséhez

A csapattagok speciális képességei új területeket és küldetéseket nyithatnak meg. Készüljetek fel és töltsétek le a videojátékot, persze miután megvásároltátok azt.

Újabb Régebbi