Fortnite: Lady Gaga is csatlakozik

Elértünk egy olyan pontot a videojátékos társadalmunkban is, ahol úgy tűnik, csak idő kérdése, hogy kedvenc hírességeinket mikor adják hozzá a világ legsikeresebb játékához, a Fortnite-hoz. Amikor láttuk Patrick Mahomes-t, Lewis Hamiltont és Eminem-et mind a Battle Royale módban küzdeni egymással, elgondolkodtunk – ki maradt még ki a felhozatalból? Ma megkaptuk a választ: Lady Gaga, aki valamilyen együttműködés keretében érkezik a játékba a holnapi nap folyamán, azaz csütörtökön, február 22-én. Különösen érdekes, hogy a közzétett képen szerepel a “Fortnite Fesztivál” felirat, ami arra utal, hogy a crossover valószínűleg a játék zenei módjához kapcsolódik majd, és valószínűleg hangszer skinek és dalok formájában.

A legviccesebb része ennek az bejelentésnek az a mód, ahogyan bejelentették. 2019-ben Lady Gaga azt tweetelte, hogy “mi az a fortnight”, vagy rosszul írta le a népszerű videojátékot, vagy valami egészen másról beszélt. Most, több mint négy évvel később, javította ezt a helyesírási hibát egy csillaggal, miközben egyidejűleg bejelentette megjelenését a játékban.

A Fortnite a világ legnépszerűbb játéka, és a jövőben még nagyobb lesz, köszönhetően a Disney együttműködésnek, és a 1,5 milliárd dolláros befektetésének. A zenei módjáról további információkat találhat a Fortnite Fesztivál mögött álló Harmonix vezetőjével készített interjúnkban.

Forrás: gameinformer (via, thanks)

Újabb Régebbi