Végre kilép a korai hozzáférésből a Diablo 4 egyik legnagyobb kihívója, a Last Epoch

Kalandozz végig Eterra múltbéli világában, és nézz szembe sötét birodalmakkal, haragvó istenekkel és még sok mással. Ez vár majd rád, a Last Epoch videojátékban.

A mai napon bejelentették a Last Epoch című akció-RPG végleges megjelenési dátumát, valamint a Deluxe és Ultimate kiadás előrendelési információit.

Az új információkhoz egy launch trailer is társul, amely az Eterra történetét és világát emeli ki a karakterosztályok és a harcok bemutatása mellett.

A Last Epochot az Eleventh Hour Games fejleszti, amely még 2019 áprilisában érkezett a korai hozzáférésű címként a Steamre. A játék ez alatt a szakasz alatt több, mint 1 millió példányban kelt el, és több ezer "Nagyon pozítiv" értékeléssel rendelkezik a Valve Store szolgáltatásán.

A játék ötvözi az időutazást, a dungeon crawlingot és a karakterek testreszabását, miközben végtelen újrajátszhatósággal büszkélkedhet. Ezalatt az Eterra múltjának világában utazva sötét birodalmakkal kell szembenéznünk, mialatt megpróbáljuk megmenteni az időt a The Voidtól.

Öt osztály közül választhatunk, és 15 mesterosztályon keresztül még több speciális képességet oldhatunk fel. Több mint 100 képességfát fedezhetünk fel, amelyekhez saját augment-fa tartozik, egy robusztus crafting-rendszerrel megfűszerezve, és a játék randomizált loot-rendszerén keresztül felturbózhatjuk az arzenálunkat.

A játék emellett minden játékos számára tisztességes környezetet biztosít, mivel soha nem kínál játékbeli előnyöket valódi pénz elköltésével.

A Deluxe Edition 49,99 dollárba kerül, és tartalmazza a Golden Guppy háziállatot, a játék teljes soundtrackjét, valamint 50 Epoch Pontot. A megjelenéskor a Fallen Ronin kozmetikai páncélkészlet és a Firefly's Refuge kozmetikai portál mellett az Adolescent Chronowyrm kozmetikai kisállat is feloldódik.

Az Ultimate Edition 64,99 dollárért lesz kapható, és a Deluxe Edition tartalma mellett az Ultimate Edition 100 Epoch Pontot tartalmaz majd, a megjelenéskor pedig feloldódik a Temporal Guardian kozmetikai páncélkészlet, a Twilight Fox kozmetikai háziállat, a Felnőtt Chronowyrm kozmetikai háziállat és a Celestial Way kozmetikai portál.

Ha már birtokoljuk a Last Epochot, a Steamen frissíthetjük a Deluxe vagy az Ultimate Editionre, és a megjelenési hét bónuszaként február 22-től ingyenes lootot szerezhetünk a Twitch Drops segítségével. A játékot streamelő emberek listáját megtalálod, ha megnézed a Last Epoch kategóriát a szolgáltatáson.

Újabb Régebbi