Smite 2 - bejelentés

Nagy és meglepő (bár kiszámítható is egyben) hír érkezett, aminek még az istenek is örülni fognak! A Smite - a régóta futó TPA MOBA - ugyanis folytatást kap. Bejelentették a Smite 2-t, amely PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re érkezik.

A játék a Smite 1 Unreal Engine 5-ös felújítása lesz, de mit is jelent ez? Nos, ez egy vadonatúj játék, amely körülbelül 25 istent céloz majd meg a hivatalos start idején. A Smite 1 aspektusai vizuális és játékmenetbeli frissítést kapnak. A játék célja - a leleplezésből ítélve - úgy tűnik, hogy minden, ami a Smite 1-ben jó volt, azokat áthozzák a Smite 2-be.

Az OG játékosok exkluzív jutalmat kapnak, viszont a Smite kozmetikumok és skinek sajnos nem kerülnek át a Smite 2-be.

Az alap Conquest 5v5-ös pályán is lesznek változások, hogy feldobják a játékmenetet, és a karakterek buildelését is! A játékosok nem csak egy hatodik tárgy helyet kapnak, de a tárgyak vásárlásának és építésének módja is sokkal le egyszerűsödött.

Emellett az istenek számára csak két fő erőforrás - az erő és az intelligencia - áll rendelkezésre. Ezeket az értékeket a tárgyak segítségével növelve olyan istenépítést buildelhetünk, amely akár a különböző képességekre összpontosítana. 

Ha már egy ideje játszunk a Smite-tal, akkor a befektetett időnkért (és pénzért) jutalmat kapunk. Ez a Legacy Gems és Divine Legacy formájában érkezik. A Legacy Gems egy Smite 2 valuta lesz, amely 1:1 arányban minden olyan drágakőért jár, amit a Smite 1-ben valaha is elköltöttünk. Amíg a Smite 2 fiókunkon vannak, addig a legtöbb mikrotranzakció felét ki tudjuk majd velük fizetni. Arról nincs szó, hogy mire nem tudjuk majd elkölteni őket, de ez alapvetően egy 50%-os kedvezmény a korábbi költésekből.

Ami a Divine Legacy-t illeti, ezek a Smite 2 jutalmainak válogatása a Smite 1 korábbi eredményei alapján. Ha elég Divine Legacy célkitűzést teljesítettünk, akkor egyedi jutalmakat szerezhetünk, beleértve a Smite 2 skineket és kozmetikumokat. 

A Smite 1-et és a Smite 2-t a Titanforged Games egyszerre fogja fejleszteni. Egy korai sajtótájékoztatón Alex Cantatore executive producer kijelentette, hogy a Smite 1-t határozatlan ideig támogatni tervezik. 

A zárt alpha tesztelés idén tavasszal veszi kezdetét.

Újabb Régebbi