PC-s trailert kapott a Dragon's Dogma 2


Az NVIDIA bejelentette, hogy a várva várt Dragon's Dogma 2 a megjelenéskor támogatni fogja a DLSS 3 Frame Generation technológiát PC-n. A bejelentés megünneplésére a csapat egy új PC-s trailert osztott meg, amelyet alább nézhettek majd meg.

A Dragon's Dogma 2 egy egyjátékos, erős narratívára épülő akció-RPG lesz, melyben. Ebben a videojátékban egy csomó döntést hozhatunk, például, hogy a karakterűnk hogyan nézzen ki, mi az osztálya, kik csatlakozhatnak a csapatunkhoz, és hogyan kezeljük a játék különböző részeit. A játék az RE Engine grafikus motorját használja, és az ígéretek szerint remek fizikával és dinamikus ellenségtípusokkal rendelkezik. És mivel az RE Engine egy igazán hatékony motor, feltételezhetjük, hogy a PC-k széles skáláján simán fog futni.

A Capcom 2023 novemberében osztotta meg a játék hivatalos PC-s rendszerkövetelményeit. A PC-s specifikációk szerint a játékban lesz némi Ray Tracing effektus. Azt azonban még mindig nem tudjuk, hogy milyen effektek lesznek feljavítva benne.

A Capcom március 22-én fogja kiadni a Dragon's Dogma 2-t. A játék a megjelenéskor is a Denuvo anti-tamper technológiát fogja használni. A Capcom kiadói múltját és stílusát ismerve, arra számítunk, hogy a japán csapat egy-két évvel a játék megjelenése után eltávolítja ezt a védelmi rendszert.

Reméljük az FSR legújabb technológiája is helyt kap a Dragons Dogma folytatásában, mert ezzel a grafikus beállítással a nem RTX-videokártyás tulajok is optimalizálhatják majd a teljes játékprogramot.

Újabb Régebbi