Márciusban jelenik meg PC-re a Horizon Forbidden West

Régóta várnak a Horizon játékosok arra, hogy megkapják a második részt PC-re, ámbár a PlayStation-felhasználók már végigjátszhatták Aloy legújabb kalandját. PC-n azonban a rajongók már eleget vártak, és szerencsére most már vége a nyálcsorgatásnak is, hiszen a PlayStation Blogon keresztül bejelentették, hogy a Horizon Forbidden West 2024. március 21-én érkezik PC-re. Ezzel együtt megkapjuk a játék teljes kiadását és néhány további bónusz tartalmat is azok számára, akik az elővásárlást választják. Íme, amit eddig tudunk.

A Nixxes Software még javában dolgozik a PC-s porton, beleértve megkapjuk az extra Burning Shores bővítményt, amit Aloy fő kampányának befejezése után élvezhetünk majd.

Horizon Forbidden West Complete Edition bónusz tartalom

Blacktide Outfit és Blacktide Bow* (csak elővásárlással elérhető)

Nora Legacy Outfit és Nora Spear* (csak akkor érhető el, ha a Steam-fiókodat összekapcsolod a PlayStation Networkkel)

2 különleges felszerelés (Carja Behemoth Elite és Nora Thunder Elite)

2 különleges fegyver (Carja Behemoth rövid íj és Nora Thunder Sling)

Játékon belüli nyersanyagcsomag, amely lőszert, bájitalokat és utazási csomagokat tartalmaz.

Játékon belüli Apex Clawstrider gépcsapásmérő darab

Exkluzív fotó mód póz és arcfestés

Ez a jelenleg felsorolt bónuszanyag, amire a PlayStation Blog szerint számíthatunk. Természetesen, mivel PC-s kiadásról van szó, a játékosok számíthatnak néhány PC-s vonatkozású funkcióra is. Ilyen például a feloldott képkockasebesség, a különböző grafikai beállítási lehetőségek, valamint az olyan új technológiák hozzáadása, mint az NVIDIA DLSS 3 és FSR upscaling. Az ultraszéles monitorokat is támogatja a Nixxes legújabb portja.

A sztori szerint, aki esetleg még nem tudná, ez a legújabb játék egy új veszélyről szól a világban. Egyfajta járvány kezdett el terjedni, amely megfertőzi az egész területet, és Aloy feladata, hogy kiderítse a vírus forrását. Ez Aloy-t távoli vidékekre viszi, ahol új, fenyegető gépek futkároznak. Miközben a földi élet sorsa rajtunk múlik, addig Aloy új szövetségeket tud kötni.

A Horizon Forbidden West már megjelent PlayStation 4 és PlayStation 5 platformokra, a PC-s port még várat magára, egészen pontosan március 21-ig.  

Újabb Régebbi