Leleplezték a Death Stranding teljes hivatalos címét?


Úgy tűnik idő előtt kiszivárgott a Kojima Productions Death Stranding folytatásának a teljes címe. A rendkívül megbízható szivárogtató, billbil-kun azt állítja, hogy a játék címe Death Stranding 2 - On The Beach lesz.

A kiszivárogtató szerint a rajongóknak nem kell sokáig várniuk a hivatalos megerősítésre sem, mivel állítólag hamarosan újabb bejelentés és leleplezés várható a népszerű videojáték folytatásának a háza tájáról.

Bár pontos dátumot nem tudtak mondani az alkotás bejelentése kapcsán, de becsléseik szerint a következő 15 napon belül kerülhet sor rá.

Azt is feltételezik, hogy a teljes leleplezésre egy még be nem jelentett PlayStation State of Play prezentáció show keretein belül kerülhet sor.

Egyébként a Death Stranding folytatását még 2022 decemberében jelentették be egy leleplező trailerrel a The Game Awards-on.

A Sony által PS5-re kiadott folytatás trailerében Léa Seydoux látható, aki az első játékban Fragile karakterét alakította. Természetesen megerősítették azt is, hogy Norman Reedus visszatér, valamint Troy Baker is valamilyen formában szerepelni fog a készülő projektben.

A Sony 2019 novemberében jelentette meg a Death Strandinget PS4-re, az 505 Games pedig 2020 júliusában PC-re. A Director's Cut 2021-ben jelent meg PS5-re, a következő évben pedig PC-re.

Nem csoda, hogy készül a Death Stranding 2, hiszen ezt a zseniális videojátékot a Kojima Productions szerint több, mint 16 millióan játszották minden platformon, beleértve az olyan előfizetéses szolgáltatásokat, mint a PlayStation Plus és a Game Pass.

A cég a múlt hónapban jelentette be, hogy az A24-gyel együttműködve a Death Stranding élőszereplős filmadaptációjának mozis változatát is el hozzák a rajongók és filmnézők számára.

Újabb Régebbi