My Time at Sandrock - Accolades trailer érkezett

A közelgő ünnepek alkalmából ma a Focus Entertainment és a Pathea Games bemutatja a My Time at Sandrock hivatalos Accolade trailerét, a több millió példányban eladott sandbox szimulációs RPG My Time at Portia a kritikusok által is elismert folytatását. A novemberi sikeres Steam és Epic Games Store megjelenést követően a My Time at Sandrock a mai Accolade trailerben ünnepli a kritikusok dicséretét. 

Csapatunk teljes szívéből készítettük ezt a trailert, hogy megköszönjük nektek, hogy igazán különlegessé tettétek a megjelenésünket. 


"Az elmúlt évek egyik legjobb szimuláció játéka" - ScreenRant


"Bárcsak Sandrockban élnék!" - IGN


"Egy igazi sivatagi gyöngyszem, fantasztikus fő cselekménnyel" - Techraptor 


Az új téli frissítésében helyre kell állítanunk egy fagyos várost a My Time at Sandrock videojátékban.

A My Time at Sandrock egy remek sandbox RPG, ahol egy izgalmas vadnyugati kaland találkozik a saját telkünk építésének és gondozásának örömével, részletes történettel, több száz mellékküldetéssel és több mint 40 teljesen új karakterrel.

A játékban hangulatos új mellékküldetéseket, vadiúj fegyvereket, hajstílusokat és szinkronhangokat ad a a teljes élményhez.

Izgalmas idők várnak a My Time at Sandrockra 2024-ben is! Készüljetek fel a DLC-támogatás többjátékos módba való integrálására, amely soha nem látott közös kalandokat ígér majd. 

A My Time at Sandrock v1.0 jelenleg elérhető a Steamen, az Epic Games Store-ban, a Nintendo Switch-en, a PlayStation 5-ön, az Xbox Series X|S-en és az Xbox One-on. Szerezd meg a játékot a Steamen a téli leárazások idején biztosított 20%-os kedvezményes leárazással, és élvezd az ingyenes, tartalommal a nagy teli frissítést. Az ingyenes multiplayer jelenleg PC-n érhető el, és a tervek szerint 2024 nyarán landol a konzolokon.

Íme a trailer, köztük a videogamers.hu értékelése is megtalálható:

Újabb Régebbi