Kaszt frissítést kapott a Warhammer 40000: Darktide

A játékosok a Warhammer 40,000: Darktide frissítésével mostantól belevethetik magukat a Warhammer 40,000: Darktide újszerű képességfáiba, hogy testre szabhassák választott karakterüket.

Megjelent PC-n a Warhammer 40,000: Darktide nagyszabású frissítése, amely többek között a játék osztályait is alaposan átdolgozza. A frissítés megjelenésével párhuzamosan a játék Xbox Series X/S verziója is megjelent.

A Warhammer 40,000: Darktide frissítése új képességfákat vezet be a játék mind a négy játszható osztályához, így a játékosok karakterüktől függően több lehetőséget kapnak a testre szabásra és a specializációra. A fejlesztő stúdió korábban már bemutatta az új képességfákat, valamint néhány kulcsfontosságú új tehetséget és képességet, amelyeket a játékosok a szintlépés során elsajátíthatnak.

A Warhammer 40,000: Darktide Xbox Series X/S verziója már az első pillanattól kezdve tartalmazni fogja az osztályok felújítását tartalmazó patchet. A játék két kiadásban érhető el Xboxon, és az első naptól kezdve játszható az Xbox Game Passon is. A Darktide PC-s és Xbox-os verziója crossplay funkcióval is rendelkezik.

A Warhammer 40,000: Darktide eredeti verziója tavaly jelent meg PC-re.

Újabb Régebbi