A Witcher trilógiából és a Cyberpunk 2077-ből több mint 100 millió példány kelt el

A CD Projekt RED megerősítette, hogy az eddigi négy zászlóshajójuknak minősülő videojátékukból együttesen több, mint 100 millió példányszámot adtak el.

A The Witcher és a Cyberpunk kapcsán a CD Projekt RED két olyan IP-t tudhat a háta mögött, amelyek hatalmas eladási erővel bírtak, és a fejlesztő most bemutatta, hogy ez hogyan is néz ki tiszta reális számok formájában.

A CD Projekt RED a nemrégiben megtartott üzleti prezentációján elárulta, hogy a Cyberpunk 2077 és a The Witcher-sorozat együttesen több, mint 100 millió példányban kelt el. Érdemes azonban megemlíteni, hogy ez a szám csak a fő vonalbeli Witcher RPG-sorozatot tartalmazza, ami azt jelenti, hogy a Thronebreaker: The Witcher Tales eladásai nem számít bele ebbe a teljes számba.

A CD Projekt RED azt is elárulta, hogy a Cyberpunk 2077-ből már több, mint 25 millió darabot adtak el világszerte. A nemrég megjelent bővítmény, a Phantom Liberty-ből az első héten 3 millió darabot sikerült értékesíteni. Eközben az év elején a fejlesztő megjegyezte, hogy a The Witcher 3: Wild Hunt több, mint 50 millió példányban kelt el világszerte.

A következő AAA+ Witcher játék jelenleg fejlesztés alatt áll az Unreal Engine grafikus motor alatt, amivel egy új trilógiát indít majd útjára, míg az eredeti The Witcher remake új, nyitott világú változatát a Fool's Theoryval együttműködve fejlesztik a lengyel srácok.

Újabb Régebbi