2027-ig biztosan lesznek Call of Duty játékok

November 10-én kerül a boltokba az Activision híres lövöldözős sorozatának az ez éves része, a Call of Duty: Modern Warfare 3. 

Az Activision és a Call of Duty fejlesztőstúdiók is rendelkeznek már elképzeléssel arról, hogy milyen lesz a sorozat jövője. Rob Kostich (az Activision elnöke) a GamesBeat-nek adott interjújában elárulta, hogy már 2027-ig tervezik a játékokat. Új címekben tehát nem lesz hiány a jövőben sem. Persze az illetékes egyelőre nem árulta el, hogy konkrétan milyen címek vannak kilátásban. De a változatosság érdekében továbbra is a különböző élményekre szeretnének koncentrálni.

Annak ellenére, hogy az Activision Blizzardot hamarosan felvásárolja a Microsoft, a készülő Call of Duty mellékszálak szinte minden platformra megjelennek majd. Ebbe nemcsak a PC és az Xbox, hanem a Playstation és a Nintendo is beletartozik majd, amelyek 10 éves szerződést kötöttek a Microsofttal. A Nintendo esetében valószínűleg szerepet kap a sokat spekulált Switch utód, amely állítólag 2024-re várható.

Akik a Call of Duty: Modern Warfare 3 megjelenése előtt szeretnének egy pillantást vetni a multiplayerre, azok a következő két hétvégén belevethetik magukat a shooter bétájába. Október 6-án és 7-én a Playstation verzió előrendelői juthatnak be a tesztfázisba. Október 8. és 10. között pedig minden Playstation játékos számára nyitva áll a béta.

A nyílt béta minden platformon október 14. és 16. között zajlik majd. Itt is két napos Early Access lesz az előrendelők számára. Így azok, akik már megvásárolták a Modern Warfare 3-at Xboxon és PC-n, október 12-én és 13-án vághatnak bele.

Újabb Régebbi