Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 bejelentés

A Paradox Interactive a PAX West 2023-on bejelentette a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 című játékot, amelyet a The Chinese Room fejleszt PC-re, megjelenni pedig valamikor 2024 folyamán fog.

A Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 az Egyesült Államokban található Seattle-be kalauzol el minket, ahol egy idős vámpír szerepét vehetjük át, akinek a különböző frakciókkal kell megküzdenie, illetve ami ennél is fontosabb, bölcsen kell megválasztania a szövetségeseit.

A Paradox ígérete szerint 2024 januárjában mutatják be a The Chinese Room munkáját, de a bővített játékmenet-minta előtt más promóciós anyagokat is kapunk a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2-ben jelen lévő csoportokról.

Eredetileg a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 a Hardsuit Labs kezében volt, de 2022 nyarán elvesztették a fejlesztési procedúrát, amire a Paradox pedig csak annyit mondott, hogy jól sikerült, és nehezen jöttek a hírek a játék fejlesztéséről.

Tehát a Paradox hivatalosan is bejelentette, hogy melyik stúdiónak adta át a játékot, és ráadásul bemutatta a megjelenési trailert is.

Újabb Régebbi